MEDIA

Πότε θα αποχαιρετίσουν οι τηλεαστέρες και οι πρωινές εκπομπές

Πότε θα αποχαιρετίσουν οι τηλεαστέρες και οι πρωινές εκπομπές

Οι παρουσιαστές της πρωινής ζώνης θα κάνουν ένα μικρό break για τις ημέρες του Πάσχα

Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της σεζόν έχει ξεκινήσει, ωστόσο οι παρουσιαστές των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών θα κάνουν ένα μικρό διάλειμμα λόγω του Πάσχα. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 θα βρίσκονται στις επάλξεις μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη. Από τη Μεγάλη Πέμπτη όλο το πρόγραμμα γεμίζει με επαναλήψεις σειρών και θρησκευτικές παραγωγές, που θα κρατήσουν παρέα στο κοινό μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Στον ΣΚΑΪ, πρώτη θα αποχαιρετίσει η Φαίη Σκορδά. Το «Fay’s Time» θα βρίσκεται στον προγραμματισμό μέχρι και τη Μεγάλη Τρίτη ενώ από Μεγάλη Τετάρτη τη θέση του μαγκαζίνο παίρνουν επαναλήψεις προγραμμάτων. Στο μέτωπο του STAR, το πρωινό πρόγραμμα θα παίζεται κανονικά μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη. Στις 08.45 «Breakfast@STAR», με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, θα προσπαθούν να ψυχαγωγούν τον κόσμο. Στη συνέχεια, για το υπόλοιπο της Μεγάλης Εβδομάδας, θα πρωταγωνιστήσουν παιδικές σειρές για τους μικρούς φίλους που θα χαλαρώνουν στο σπίτι.

Στον ALPHA, μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη, στις 07.45 θα προβάλλεται το «Happy Day». Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λέει την πρώτη καλημέρα, με χαμόγελο, χρώμα και θετική διάθεση! Στο πλευρό της Σταματίνας βρίσκεται η πιο happy παρέα γιατί ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει! Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστας Φραγκολιάς με τη δική τους ξεχωριστή ματιά παρουσιάζουν και σχολιάζουν όλα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα, ενημερωτικής και ψυχαγωγικής φύσεως. Η παρέα μεγαλώνει με τους Δήμο Βερύκιο, Γιώργο Σατσίδη, Όλγα Λαφαζάνη και Λευτέρη Μητσόπουλο. Στις 10.00, τη σκυτάλη παίρνει η «Super Κατερίνα». Η Κατερίνα Καινούργιου με την πιο super διάθεση, μαζί με την παρέα της, κρατούν παρέα. Η ομάδα έρχεται καθημερινά, με την πιο ζεστή «καλημέρα», για να κάνει ακόμα πιο όμορφα τα πρωινά. Μαζί με την Κατερίνα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας καθώς και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Ανδρέας Μικρούτσικος (κάποιες ημέρες) αναλύουν και σχολιάζουν όλα τα θέματα που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα.

Στο MEGA το «Πάμε Δανάη!» θα βρίσκεται στον αέρα μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη, ενώ στο OPEN την ίδια ημέρα θα αποχαιρετίσει για λίγο το κοινό η Ελένη Τσολάκη με το «Πρωινό Σου Σου».