MEDIA

Αλέξης Παππάς: Τα πρώτα λόγια μετά την οικειοθελή αποχώρησή από το Survivor

Αλέξης Παππάς: Τα πρώτα λόγια μετά την οικειοθελή αποχώρησή από το Survivor

Ο Αλέξης Παππάς προκάλεσε σοκ στους συμπαίκτες του μετά την αποχώρηση του από το Survivor

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από την πρεμιέρα του «Survivor» στον ΣΚΑΪ και εντύπωση προκαλεί τις τελευταίες ημέρες πως αποχωρούν τα μεγάλα φαβορί και μάλιστα οικειοθελώς, με έναν από αυτούς τον Αλέξη Παππά.

Πιο συγκεκριμένα, η αποχώρηση του Αλέξη Παππά προκάλεσε σοκ στους συμπαίκτες του, όμως λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του επέστρεψε στα social media, κάνοντας μια ανάρτηση:

«Όταν τελειώνει κάτι, δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα. Το Survivor, ένα παιχνίδι στρατηγικής και μία αξέχαστη εμπειρία, για εμένα έφτασε στο τέλος του. Όμως οι δυσκολίες και η ταλαιπωρία αυτού του παιχνιδιού με βοήθησαν να καταλάβω ότι τα πιο απλά και δεδομένα πράγματα είναι αυτά που έχουν αληθινή σημασία.

Μία από αυτές τις αξίες που θεωρούμε δεδομένη είναι η υγεία και κανένα παιχνίδι δεν είναι πιο σοβαρό από το παιχνίδι της ζωής. Γιαυτό και το παιχνίδι μου είναι αφιερωμένο στην στήριξη των καθημερινών survivors του κόσμου.

Μπορεί ο στόχος μου για τον τελικό να μην επιτεύχθηκε, αλλά ένα νέο κεφάλαιο μόλις άνοιξε και σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου.

ΥΓ: Φίλε @jamie.kaf , το σκορ παρέμεινε 8/8. Σε περιμένω με ανυπομονησία για την τελική μας αναμέτρηση, σ’ ένα μεγάλο αγώνα Beach Volley φιλανθρωπικού σκοπού, όπως είχαμε πει!» έγραψε ο Αλέξης Παππάς.