MEDIA

Survivor: Τα φαβορί που αποχώρησαν οικειοθελώς και τα εξωφρενικά λεφτά που πήραν

Survivor: Τα φαβορί που αποχώρησαν οικειοθελώς και τα εξωφρενικά λεφτά που πήραν

Το ριάλιτι επιβίωσης Survivor απασχολεί πολύ τους φανατικούς του προγράμματος

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από την πρεμιέρα του«Survivor» στον ΣΚΑΪ και η κούραση είναι εμφανής στους περισσότερους παίκτες. Εντύπωση προκαλεί ότι μέσα σε μία εβδομάδα έχουμε δει να αποχωρούν τα μεγάλα φαβορί, μάλιστα οικειοθελώς.

Χαρακτηριστικά ο Τζέιμς Καφετζής μπορεί να μπήκε στη διαδικασία να βγει υποψήφιος και να μονομαχήσει, αλλά «έδωσε το παιχνίδι» προκειμένου να φύγει. Ο παίκτης, λόγω της περιπέτειας του πατέρα του που ναυάγησε και κινδύνεψε, θέλησε να πάρει το εισιτήριο της επιστροφής για να στηρίξει την οικογένειά του. Όμως, ο Τζέιμς φεύγει αρκετά πλουσιότερος καθώς κέρδισε 110.000 ευρώ.

Λίγες ημέρες μετά, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρηση του Αλέξη Παππά. «Ο παίκτης, λοιπόν, ο οποίος δεν είναι πλέον μαζί μας και θα στερηθεί η κόκκινη ομάδα είναι ο Αλέξης Παππάς», είπε ο παρουσιαστής αφήνοντας αρκετούς συμπαίκτες άναυδους. Βέβαια, ο ηθοποιός είναι από τους μεγάλους νικητές καθώς είχε συμφωνήσει για 9.000 ευρώ την βδομάδα και παρέμεινε στο ριάλιτι για 15 ολόκληρες εβδομάδες. Συνεπώς, αποχώρησε από το παιχνίδι με 135.000 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Σύμφωνα με διαρροές, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε και τον Σάββα Γκέντσογλου να ακολουθεί το παράδειγμα των προαναφερθέντων. Ο ποδοσφαιριστής, από τη στιγμή που μετακινήθηκε στους Μπλε, ταλαιπωρήθηκε με θέματα υγείας και το χέρι του γεγονός που έριξαν την ψυχολογία του. Αν τελικά αποχωρήσει οικειοθελώς, ο ποδοσφαιριστής θα πάρει 135.000 ευρώ-ένα πολύ μεγάλο ποσό.

Να σημειωθεί ότι τα μοναδικά φαβορί, αγωνιστικά, που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο είναι η Κατερίνα Δαλάκα, η Σταυρούλα Χρυσαειδή, ο Φάνης και ο Γκιουλέκας. Η πρώτη, ωστόσο, έδειξε ότι επηρεάζεται από την αποχώρηση Παππά λέγοντας: «Είμαι αρκετά στεναχωρημένη, κάτι είχαμε καταλάβει. Με τον Αλέξη ήμασταν πάρα πολύ φίλοι και η αλήθεια είναι ότι η απώλεια, τόσο στην ομάδα όσο και προσωπικά σε μένα, θα είναι αρκετά μεγάλη».