MEDIA

Eurovision: Η εκπρόσωπος του Ισραήλ έκανε πρόβες με τεχνητά γιουχαρίσματα

Eurovision: Η εκπρόσωπος του Ισραήλ έκανε πρόβες με τεχνητά γιουχαρίσματα
AP

Eurovision: Ήθελε να είναι προετοιμασμένη για τα γιουχαρίσματα που θα ακούσει στη σκηνή, αναφέρει ισραηλινός σταθμός

Πολλές αντιδράσεις έχουν προκληθεί σχετικά με τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision. Η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί το Ισραήλ φέτος, Εντέν Γκολάν έχει δεχτεί μια σειρά επιθέσεων τις τελευταίες ημέρες, τόσο από τον εκπρόσωπο της Ολλανδίας που δείχνει την αντιπάθειά του προς τη χώρα της, όσο και από το κοινό της Εurovision, το οποίο δεν δίστασε μάλιστα, να τη γιουχάρει, όταν ανέβηκε στη σκηνή στον β' ημιτελικό.

Ένα βίντεο στο Twitter δείχνει ότι η Εντέν Γκολάν είχε προετοιμαστεί για κάθε τέτοια περίπτωση. Στο εν λόγω κλιπ, φαίνεται να τραγουδά, ενώ μέλη της αποστολής της μιμούνται τον κόσμο κάτω από τη σκηνή της Eurovision, που τη γιούχαρε, φωνάζοντας «άντε γαμ*** ή ελευθερία στην Παλαιστίνη».

Σύμφωνα με τον ισραηλινό σταθμό Kan η Γκολάν ήθελε να είναι έτοιμη για το ενδεχόμενο να υπάρχουν αντιδράσεις σε βάρος της, ενώ φέρεται να έκανε πρόβες με τεχνητές αποδοκιμασίες, ώστε να μην επηρεαστεί κατά την εμφάνισή της.

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο δεν ήταν θετικά, με το κοινό να αναφέρει πως η εκπρόσωπος του Ισραήλ «προκαλεί», ενώ άλλοι αναφέρουν πως σε αντίστοιχη περίπτωση, αν έκανε κάτι τέτοιο μία άλλη χώρα, θα είχε αποβληθεί.