Κατερίνα Λέχου: «Επί πολλά χρόνια αναζητούσα την τρυφερότητα που δεν πήρα από τη μητέρα μου»

Η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου αποκάλυψε τη συμβουλή που θα έδινε στον νεότερο εαυτό της 
Κατερίνα Λέχου: «Επί πολλά χρόνια αναζητούσα την τρυφερότητα που δεν πήρα από τη μητέρα μου»
2'

Η Κατερίνα Λέχου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα αργά» για την ηλικία της αλλά και τη σχέση με τους γονείς της.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός είπε αρχικά: «Λέω την ηλικία μου και φεύγει το βάρος από πάνω μου… Τι να κρύψω; Το μόνο κουδούνι που μου χτύπησε ήταν πριν δυο χρόνια, στα 55, που είδα ότι επειδή πλέον κουράζομαι πιο εύκολα, θέλω να κάνω μόνο πράγματα που θέλω πραγματικά. Δεν κάνω καθόλου παρέα με τους ίδιους ανθρώπους. Προχωράμε μέσα στα χρόνια και διαχωρίζονται οι ζωές μας. Σε τέτοιες φάσεις είναι που ως εκ θαύματος μπαίνει κάποιος νέος άνθρωπος στη ζωή μου. Δε θα συναναστρέφομαι με 10 ανθρώπους ταυτόχρονα, αλλά με τέσσερις. Δεν έχω κολλητή φίλη γιατί δε θέλω… Δε μου αρέσουν αυτού του είδους οι εξαρτητικές σχέσεις…».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η εξαρτητική σχέση είναι να ζεις μέσα από τη ζωή του άλλου. Εγώ επί πολλά χρόνια αναζητούσα την τρυφερότητα που δεν πήρα από τη μαμά μου, το χάδι. Έμεινα στο πατρικό μου μέχρι τα 35 μου. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τους γονείς μου, απλώς κάτι λείπει. Η μητέρα μου δεν ήταν τρυφερή γιατί δεν την είχαν τρυφερέψει και αυτή».

Η Κατερίνα Λέχου ανέφερε τη συμβουλή που θα έδινε στον νεότερο εαυτό της: «Στον νεότερό μου εαυτό θα έλεγα να μην έχει τόσες ανασφάλειες. Έχασα πολύ χρόνο λόγω των ανασφαλειών μου… Σε μεγάλο βαθμό την αυτοπεποίθηση την οφείλουμε στους γονείς μας. Μοιάζω σε πολλά πράγματα με τους γονείς μου…».

Τέλος, η Κατερίνα Λέχου αποκάλυψε ότι το μυστικό ομορφιάς της είναι το μέτρο που είχε πάντα στη ζωή της.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή