Πότε θα δούμε τους τελικούς των ριάλιτι – Από το MasterChef στο Survivor

Η τηλεοπτική σεζόν τελειώνει, όπως και τα ριάλιτι της φετινής χρονιάς…
Πότε θα δούμε τους τελικούς των ριάλιτι – Από το MasterChef στο Survivor
Unsplash
2'

Το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής χρονιάς κυλά με ενδιαφέρον, καθώς η μυθοπλασία καθημερινά κονταροχτυπιέται με τα ριάλιτι. Μία ανάσα πριν το φινάλε, τα στελέχη φαίνεται ότι έχουν καταλήξει στο πότε θα δούμε τους τελικούς των ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, στον ΣΚΑΪ, σε τρεις εβδομάδες από τώρα, στα μισά του Ιουνίου, το κοινό θα αποχαιρετίσει το «My style rocks». Την περασμένη Δευτέρα γυρίστηκε ο τελικός με τρεις διαφορετικές εκδοχές ανάλογα με το ποια διαγωνιζόμενη θα είναι νικήτρια.

Αντίστοιχα, προς τα τέλη Ιουνίου, θα δούμε και τον μεγάλο τελικό του «Survivor». Αν και πολλοί θα περίμεναν ότι το ριάλιτι επιβίωσης θα έριχνε αυλαία αργότερα, οι οικειοθελείς αποχωρήσεις οδήγησαν τα στελέχη στην απόφαση να τελειώσει το πρότζεκτ νωρίτερα. Η βραδιά του ημιτελικού και το τελικού θα διεξαχθούν στο Γαλάτσι, με τα απόλυτα φαβορί να φαντάζουν η Κατερίνα Δαλάκα, ο Φάνης και ο Γιώργος Γκιουλέκας.

Μετά το τέλος των προαναφερθέντων, δράση αναλαμβάνουν τα καλοκαιρινά φορμάτ. «My man can», που ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο, «Power of love», «Cash Kitchen», θα κρατήσουν παρέα στους τηλεθεατές όλο το καλοκαίρι και θα δώσουν ενδείξεις στους ιθύνοντες για το τι θέλει να βλέπει τελικά το κοινό. Το ριάλιτι σχέσεων θα πάρει τη θέση του «Survivor» στη βραδινή αρένα με επικρατέστερη παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου.

Στο μέτωπο του STAR, στα μέσα Ιουνίου, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το τελευταίο επεισόδιο του «MasterChef». Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα ανακοινώσουν τον νικητή με το βλέμμα των φανατικών να είναι στραμμένο εκεί. Το εν λόγω πρότζεκτ είναι από τα κερδισμένα της σεζόν, καθώς χαρίζει στο κανάλι της Κηφισιάς πρωτιές και ένα σημαντικό προβάδισμα.

Όσον αφορά στο «Tv Queen»; Το ριάλιτι με τις επίδοξες παρουσιάστριες, στο OPEN, θα «τραβήξει» αρκετά με στόχο να «τσιμπήσει» ποσοστά τηλεθέασης όταν ο ανταγωνισμός θα μειωθεί.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή