Famagusta spoiler: Ένα σημάδι αποκαλύπτει την ταυτότητα του Μάικλ

Η σειρά του MEGA «Famagusta» έρχεται με ένα καθηλωτικό επεισόδιο την Κυριακή
Famagusta spoiler: Ένα σημάδι αποκαλύπτει την ταυτότητα του Μάικλ
2'

Είναι από τις μεγάλες επιτυχίες της χρονιάς στο MEGA, με τα επεισόδια ειδικά του δεύτερου κύκλου να καθηλώνουν και να σαρώνουν σε ποσοστά τηλεθέασης. Η παραγωγή μυθοπλασίας «Famagusta» έρχεται την Κυριακή 26 Μαΐου στις 22.40, με πολλές ανατροπές.

Ένα, ένα τα κομμάτια του παζλ αποκαλύπτουν την αλήθεια πίσω από το μυστήριο του χαμένου γιου της οικογένειας Σέκερη, καθώς το σίριαλ πλησιάζει στο συγκινητικό φινάλε του β’ κύκλου. Η Μαριάννα καταθέτει υπέρ του Θοδωρή στη δίκη για το δολοφονία της Ελένης. Ο Τεύκρος και η Δάφνη ετοιμάζονται να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μια σφαίρα άλλαξε για πάντα τη ζωή ενός ακόμη Κύπριου που βίωσε τη φρίκη του πολέμου πριν από 50 χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του Κλεάνθη ήταν αυτός που έσωσε τον παππού και την Χριστίνα από την καταστροφή της φάρμας τους, το 1974. Στο σήμερα, η Μαριάννα αποφασίζει να καταθέσει υπέρ του Θοδωρή στο δικαστήριο, αναστατώνοντας την οικογένειά της. Ο Μάικλ μοιράζεται με την Σοφία την θετική εντύπωση που του έκανε η Χριστίνα Σέκερη. Ωστόσο, έχει μια ακόμα μαρτυρία από το 1974, που αφορά έναν μεγάλο έρωτα που τον καθόρισε μια σφαίρα.

Η Σοφία αγωνιά. Ο Τεύκρος βγάζει τον μικρό Μάριο από το ίδρυμα και αποφασίζουν με τη Δάφνη να παντρευτούν. Η οικογένεια του Παύλου μαθαίνει για την περιπέτεια της υγείας του στην Αθήνα και ο Αντρέας συνειδητοποιεί πόσο έχει επιδεινωθεί η κατάστασή του. Ο Γιώργος, ο άντρας της Σιμώνης, κατηγορείται για οικονομική κατάχρηση στην ΜΚΟ που διατηρεί. Ο Παύλος με την Ιφιγένεια και τον Αντρίκο αυτήν τη φορά ταξιδεύουν για Λονδίνο. Ο Μάικλ ακούει για το σημάδι στο μπράτσο που είχε το αγνοούμενο μωρό της, ενώ μοντάρει τη συνέντευξη της Χριστίνας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή