Ο Γιώργος Παπαδάκης και τα «κορίτσια» του – Ποιες παρουσιάστριες έχουν περάσει από το πλευρό του

Γυναίκες που έκαναν πέρασμα από το «Καλημέρα Ελλάδα» και συνεργάστηκαν με τον Βετεράνο της πρωινής ζώνης 
Ο Γιώργος Παπαδάκης και τα «κορίτσια» του – Ποιες παρουσιάστριες έχουν περάσει από το πλευρό του
Αρχείου - Eurokinissi
3'

Όταν μιλάμε για πρωινή ζώνη, στο μυαλό μάς έρχεται ο Γιώργος Παπαδάκης. «Βετεράνος» της ενημέρωσης, μετρά περισσότερα από 30 χρόνια στο ίδιο slot στο οποίο παραμένει πιστός μέχρι και σήμερα. Χωρίς break και αλλαγές στον προσανατολισμό του, ο Γιώργος Παπαδάκης επάξια κατέχει τον τίτλο του κυρίαρχου στην TV. Μέσα σε αυτή τη μεγάλη πορεία από το πλευρό του έχουν περάσει πολλές παρουσιάστριες, αρκετές από τις οποίες αναδείχτηκαν από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι η πιο πρόσφατη περίπτωση μιας ολοκληρωμένης παρουσίας, με εμπειρία στις πλάτες της, που θεωρήθηκε από τον ίδιο διάδοχος. Με μαεστρία κατάφερε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του καθημερινού μαγκαζίνο, αλλά και στις μικρές προστριβές που δημιουργήθηκαν. Στο τέλος της σεζόν θα αποχαιρετίσει το εν λόγω πόστο, ανοίγοντας φτερά για νέα πράγματα.

Πολυτάραχη ήταν η σχέση του Γιώργου Παπαδάκη με την Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία είχε αποχωρήσει από την εκπομπή σε κακό κλίμα. Η ίδια, πριν από λίγες ώρες, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το “διαζύγιο” ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου δεν μου έκανε εντύπωση. Ο Γιώργος είναι one man band, δεν έχει συμπαρουσιαστές, του αξίζει να είναι εκεί. Εγώ τσακώθηκα με τον Γιώργο κι έφυγα. Κανείς δεν μπορεί να φτάσει εκεί που είναι αυτός»..

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι επίσης μία παρουσιάστρια που πέρασε από το πλευρό του μετρ… Γιώργο Παπαδάκη. «Το ξεκίνημα μου και την είσοδο μου στην ιδιωτική τηλεόραση την οφείλω στη γυναίκα του Γιώργου Παπαδάκη. Είχε έρθει ο Γιώργος στη Θεσσαλονίκη για να επιλέξει μία συνεργάτιδα και είχε έρθει με την Τίνα. Είδαν κάποιες άλλες κοπέλες, είδαν και μένα και πολλά χρόνια μου εκμυστηρεύτηκε η Τίνα το εξής: “Γιώργο, την Χατζηβασιλείου με κλειστά μάτια” του είπε. Είχα πάρα πολύ άγχος όσον αφορά το τι θέμα θα έβγαζα κάθε μέρα από την Θεσσαλονίκη και κάθε απόγευμα μιλούσαμε κάνα δίωρο, του πρότεινα 10 θέματα και μου απέρριπτε τα 11. Κάπως έτσι συνεχιζόταν επί εννέα χρόνια η ζωή μου στο Καλημέρα Ελλάδα», είχε πει η ίδια η Βίκυ.

Όσο κι αν πολλοί δεν θυμούνται, ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν ο άνθρωπος που καλωσόρισε στην ιδιωτική τηλεόραση και την Τατιάνα Στεφανίδου. Συγκεκριμένα, από το 1994 έως το 1996, η Τατιάνα παρουσίαζε τα δελτία ειδήσεων δίπλα στον Τέρενς Κουίκ ενώ ήταν και συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 Καλημέρα Ελλάδα.

Ράνια Θρασκιά, Ντόρα Κουτροκόη, Χρύσα Φώσκολου, έκαναν επίσης το πέρασμά τους από την πρωινή εκπομπή του Αμαρουσίου με την τελευταία και πιο νεαρή σε ηλικία να δηλώνει μετά την αποχώρησή της: «Ο Γιώργος είναι αυστηρός, απαιτητικός, ενημερωμένος για όλα και αυτό με βοήθησε να γίνω και εγώ απαιτητική, πρώτα με τον εαυτό μου και μετά με τους συνεργάτες μου. Έμαθα να είμαι συνεπής, να ακούω τι έχουν να μου πουν οι τηλεθεατές και να βλέπω την επικαιρότητα από όλες τις πλευρές της».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή