Δημήτρης Λάλος: «Πολλοί όταν με βλέπουν στον δρόμο νομίζουν ότι είμαι ο Μαθιός»

Κι όμως εάν κάποιος δει τον Δημήτρη Λάλο στον δρόμο πιο πιθανό είναι να τον πει «Μαθιό» παρά με το όνομά του!
Δημήτρης Λάλος: «Πολλοί όταν με βλέπουν στον δρόμο νομίζουν ότι είμαι ο Μαθιός»
1'

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αναζητά το μυστικό, που εδώ και τρία χρόνια ο «Σασμός» καθηλώνει εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές!

Οι πρωταγωνιστές μίλησαν ο καθένας ξεχωριστά για όσα έχουν ζήσει αυτά τα τρία χρόνια στη σειρά.

Ο Δημήτρης Λάλος, ο οποίος υποδυόταν τον Μαθιό αποκάλυψε ότι πολλές φορές στον δρόμο τον μπερδεύουν με τον χαρακτήρα που κάνει στη σειρά.

«Σταματάω μια φορά στο φανάρι και είναι μια γυναίκα από την Αφρική και μου λέει σε άπταιστα ελληνικά: «Δεν είσαι στην Κρήτη; Εγώ παρακολουθώ τον Σασμό και είσαι ο αγαπημένος μου, εσύ και ο παπά Μιχάλης». Ξέρεις, πολλοί όταν με βλέπουν στον δρόμο νομίζουν ότι είμαι ο Μαθιός».

«Νομίζουν δηλαδή ότι είμαι αυτός αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Εγώ προσπαθώ να βάζω τη ζωή μου μέσα στους ρόλους αλλά ποτέ δεν αφήνω τον ρόλο να μπει μέσα στη ζωή μου γιατί ως ηθοποιός, αν το κάνεις αυτό πολλές φορές, αρχίζεις και χάνεις την μπάλα σιγά σιγά. Δεν ξέρεις ποιος είσαι».

«Δεν ξέρεις ποιος είσαι αν κάθε φορά ενσωματώνεις τον ρόλο στη ζωή σου. Έχεις έναν συνεχή διχασμό και δεν ξέρεις ποιος είσαι. Αυτό που πρέπει να καταφέρεις, λοιπόν, είναι να ξέρεις ποιος είσαι έτσι ώστε να μπορείς να μεταμορφώνεσαι σε κάποιον άλλον. Νομίζω πως αυτό είναι το κλειδί» είπε στο τέλος ο Δημήτρης Λάλος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή