Σάκης Κατσούλης: Απάντησε αν θα κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ο Σάκης Κατσούλης απάντησε αν θα κάνει οικογένεια με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Σάκης Κατσούλης: Απάντησε αν θα κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Instagram
1'

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και μεταξύ άλλων απάντησαν για το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο ενός γάμου, ο Σάκης Κατσούλης δήλωσε: «Φέτος δεν προλαβαίνουμε να παντρευτούμε. Αν γίνει, θα το μάθετε πρώτοι από όλους. Είμαστε έξι χρόνια μαζί, έχουμε ζήσει πάρα πολλά, οπότε μόλις το αποφασίσει η γυναίκα, γιατί αυτή θα έχει και τον τελευταίο λόγο, όταν είναι έτοιμη, θα προχωρήσουμε σιγά σιγά».

Τότε, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δήλωσε από τη μεριά της: «Όταν είμαι έτοιμη, θα το αφήσω πάνω στον Σάκη».

Για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα παιδί, ο νικητής του Survivor είπε: «Θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο, αν προκύψει παιδάκι».

Τέλος, για τον χωρισμό της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη, ο Σάκης Κατσούλης είπε: «Είναι ένα θέμα που δεν μας αφορά και δεν μπορούμε να πάρουμε μέροος, γιατί δεν είμαστε στο σπίτι τους. Σήμερα που μιλήσαμε με τη Μαρία, δεν μπήκαμε στη διαδικασία να ρωτήσουμε τι έγινε. Απλά "είσαι καλά;" κι αυτό σε ανθρώπινο επίπεδο, όχι για θέμα κουτσομπολιού κι ίντριγκας».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή