Ψυχοκόρες: Ο Νάτσης πέφτει νεκρός και η Ευανθία χαροπαλεύει - Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Όσα θα δούμε στη δραματική σειρά Ψυχοκόρες τη νέα εβδομάδα
Ψυχοκόρες: Ο Νάτσης πέφτει νεκρός και η Ευανθία χαροπαλεύει - Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια
8'

Στα νέα επεισόδια της σειράς Ψυχοκόρες, ο Παύλος μπαίνει στο νοσοκομείο και έρχονται τα πάνω-κάτω στο σπίτι του Αρδίτη. Το ίδιο συμβαίνει όμως και στο σπίτι του Κοτρώτση όπου μετά την διάλυση του αρραβώνα του Σώτου, ο Κοσμάς προκειμένου να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο, βάζει φωτιά στο εργοστάσιό του. Η Ευανθία επιστρέφει στο σπίτι της και τίποτα δεν είναι πλέον ίδιο...

Όσα θα δούμε στη δραματική σειρά Ψυχοκόρες τη νέα εβδομάδα:

Δευτέρα 27/5 Επεισόδιο 34

Το μωρό της Φρόσως γίνεται καλά και σύσσωμη η οικογένεια Νάτση χαμογελά και πάλι. Η Ευανθία δεν σταματά να ευχαριστεί τον Θεό, ο Ηλίας συνεχίζει να περηφανεύεται για τον γιο του και για το πόσο δυνατός φαίνεται από τώρα να είναι, ενώ η ψυχοκόρη τους είναι ράκος. «Αφήστε με να τον δω. Μάνα του είμαι. Θέλω να σιγουρευτώ πως είναι καλά», θα πει στην Ευανθία, η οποία δείχνοντας ξανά το κακό της πρόσωπο, θα της απαγορεύσει την πρόσβαση στο δωμάτιο του μωρού λέγοντάς της: «Δικό μου είναι το παιδί. Εγώ είμαι η μάνα του, πότε θα το καταλάβεις αυτό;» και αμέσως θα ξεκινήσει να την κατηγορεί στον άντρα της προκειμένου να τη διώξει από το σπίτι τους.

Η Φρόσω θα πέσει στα πόδια του Ηλία ώστε να μη γίνει αυτό, αλλά αυτή τη φορά δεν θα της κάνει το χατίρι. Στο μεταξύ, ο Λούης δεν σταματά να περιτριγυρίζει το σπίτι τους. Για την ακρίβεια ψάχνει την κατάλληλη ευκαιρία για να εκδικηθεί τη Φρόσω που σκότωσε τον πιστό του φίλο.

Το ίδιο βράδυ λοιπόν που η Φρόσω σκέφτεται όλα όσα έχουν συμβεί, αποφασίζει να πάρει το μωρό και να φύγουν από το σπίτι. Τα βήματά της θα σταματήσουν στην άκρη του γκρεμού όπου και θα ακούσει πυροβολισμούς. Θα γυρίσει στο σπίτι και θα βρει τον Ηλία και τον Λούη νεκρούς και την Ευανθία να χαροπαλεύει δίπλα τους... Με το μωρό στην αγκαλιά θα νιώσει πως ο Θεός τής ξεπληρώνει τα βασανιστήρια και τους βιασμούς που υπέστη στο σπίτι του Νάτση.

Στην οικία του Κοτρώτση, το νεότερο μέλος της οικογένειας, ο Σώτος, βρίσκει τη Μαρίκα και της εκτοξεύει βολές που πήρε την πρωτοβουλία και έστειλε το γράμμα του στην Πένυ. «Δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάς!», του εξηγεί η Μαρίκα και εκείνος της λέει: «Αν δεν άντεχες να μας βλέπεις μαζί, δεν χρειαζόταν να της στείλεις το γράμμα που σου έστειλα. Ηταν κακία εκ μέρους σου. Χάρηκες τώρα που χωρίσαμε; Αλήθεια όμως δεν περίμενα πως εσύ ειδικά θα έπεφτες τόσο χαμηλά».

Η ψυχοκόρη μένει άναυδη και του εξηγεί πως δεν έστειλε το γράμμα στην πρώην αρραβωνιαστικιά του και πως δεν θα έκανε ποτέ κάτι που θα τον έφερνε σε δύσκολη θέση. Ομως ο Σώτος που έχει χάσει την ψυχραιμία του, δεν μπορεί να την ακούσει. Ο τσακωμός τους θα είναι μεγάλος και θα σημάνει το τέλος ακόμα και της φιλικής σχέσης που είχαν αρχίσει να αναπτύσσουν. Εξίσου έξαλλος είναι και ο Κοσμάς που μαθαίνει ότι ο Καρδής, ο πατέρας της Πένυς, αποσύρει την οικονομική του στήριξη μετά τη διάλυση του αρραβώνα των παιδιών τους. Βρίσκει τον Σώτο και ο τσακωμός τους θα είναι μοιραίος.

Στο μεταξύ στο σπίτι του Αρδίτη, η Μάγια ζητά από τη Βικτωρία να της βρει μια νέα ψυχοκόρη και μάλιστα ο γιος της τη βοηθάει στην επιλογή. Παράλληλα, ο Ερμής με τον Ιάκωβο εκπαιδεύονται στα χαρτιά και συγκεκριμένα πώς να παίζουν με σημαδεμένη τράπουλα.

Η Δεσποινιώ πηγαίνει για φωτογράφιση στο ατελιέ του Σπετσιώτη και εκείνος δείχνει να γοητεύεται από την ομορφιά της. Υπόσχεται σε Τάσο και Βικτωρία πως θα της βγάλει τις πιο όμορφες φωτογραφίες για τα καλλιστεία και τα καταφέρνει. «Το κορίτσι είναι άμαθο και είναι κρίμα να το εκμεταλλευτείτε», θα τους πει όταν του ζητήσουν να τη μεθύσει για να την φωτογραφίσει γυμνή. «Εσύ να κοιτάς τη δουλειά σου αν δεν θες να τη χάσεις», θα του ξεκαθαρίσει η Βικτωρία. «Ξεχνάς ποιος σε έκανε πρώτο όνομα και σε έβαλε στους κοσμικούς κύκλους;», θα του υπενθυμίσει στο τέλος κι εκείνος θα σωπάσει.

Τρίτη 28/5 Επεισόδιο 35

Μετά την κηδεία του Ηλία Νάση και την απρόσιτη συμπεριφορά της Φρόσως που κάνει εντύπωση σε όλους, η τελευταία πάει απογοητευμένη στο νοσοκομείο να μάθει πώς είναι η Ευανθία. Το γεγονός πως εκείνη είναι πλέον τυφλή, της δίνει δύναμη και ελπίδα αφού θα είναι η κυρία του σπιτιού και θα κάνει κουμάντο στην περιουσία του πρώην αφεντικού της.

Παράλληλα, η Μαρίκα πηγαίνει στο «Ασαντέ» για να βρει τον Τάσο, όπως της ζήτησε η Νέλλα, αλλά τα πράγματα, όταν αρχίζει να πιέζει τον άντρα να μάθει για την αδελφή της, παίρνουν άγρια τροπή.

Ασχημη τροπή όμως παίρνει και η σχέση του Σώτου με τον πατέρα του. Ο Κοσμάς τον πιέζει να τα βρει ξανά με την Πένυ, όμως εκείνος αρνείται κατηγορηματικά. «Δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρω ξανά μαζί της. Δεν θέλω. Πόσω μάλλον να την παντρευτώ. Αρνούμαι να κάνω έναν γάμο για τα δικά σου συμφέροντα, πατέρα», θα του τονίσει. Οταν από τα νεύρα του αρχίσει να ξεσπά πάνω στη Νέλλα, εκείνη θα αποκαλύψει στον γιο της τον εγκλεισμό της στην κλινική.

Το μόνο που δίνει χαρά στον Κοτρώτση είναι η υποψηφιότητά του ως διοικητή τραπέζης. Το τελευταίο νέο θα ταράξει τον Αρδίτη, που επίσης θέλει τη συγκεκριμένη θέση.

Τετάρτη 29/5 Επεισόδιο 36

Η νέα ψυχοκόρη που θα βρεθεί στο σπίτι του Βαγγέλη θα έρθει κοντά με τον Ερμή, ενώ η παλιά, η Βασιλική, βγαίνει ραντεβού με τον Δαμιανό κι εκείνος της τάζει γάμο. Εκείνη που έχει μάθει πως είναι έγκυος, θα αρχίσει να βλέπει τη σχέση τους διαφορετικά.

Οσο η Φρόσω συμπεριφέρεται παράξενα και οι γαμπροί τού Νάτση αρχίζουν να υποψιάζονται πως θέλει να βάλει χέρι στην περιουσία του Νάτση, η Ευανθία λέει σε όλους ότι θέλει να γυρίσει σπίτι. Η Φρόσω δεν θα της χαλάσει χατίρι, αλλά από τη στιγμή που θα πατήσει ξανά το πόδι της εκεί θα της δείξει πως οι όροι έχουν αντιστραφεί και πως κουμάντο πλέον κάνει εκείνη. «Εγώ αποφασίζω στο εξής ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει εδώ. Εγώ αποφασίζω τι θα τρώμε και πού θα πηγαίνουμε. Επίσης δεν είναι ασφαλές για το παιδί να το παίρνεις αγκαλιά. Πλέον είσαι τυφλή και είναι επικίνδυνο να σου πέσει», θα της ανακοινώσει.

Στο μεταξύ, με στόχο να ξεφύγει από τη Νέλλα, ο Τάσος μετακομίζει με τη Δεσποινιώ στης Βικτωρίας κι εκείνη του κάνει μια πρόταση για να τον ξελασπώσει με τα χρήματα που χρωστά. Την ίδια ώρα, ο Κοσμάς κάνει δολιοφθορά στο ίδιο του το εργοστάσιο βάζοντας φωτιά και παγιδεύει το προσωπικό για να κερδίσει τη δίκη. Ομως οι υπάλληλοί του που ξαφνικά κατηγορούνται και για εμπρησμό, δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι αυτό. Συγκεκριμένα, οργανώνουν επίθεση εναντίον του.

Ο Παύλος, από το νοσοκομείο που έχει βρεθεί μετά την κρίση που υπέστη, διαβάζει εφημερίδα και μαθαίνει για τη δολοφονία του Σπύρου. Το γεγονός τον συγκλονίζει και θα αρχίσει να παίρνει άλλες αποφάσεις για τη ζωή του.
Πίσω στο σπίτι των Κοτρώτσηδων, η Νέλλα τρελαίνεται και μόνο στην ιδέα πως ο Τάσος έχει σχέση με τη Δεσποινώ και ο Σώτος μετά από έναν ακόμα μεγάλο τσακωμό του με τη Μαρίκα, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι μια για πάντα...

Πέμπτη 30/5 Επεισόδιο 37

Δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που η Μάγια θα μάθει για τις κρυφές μεταφορές χρημάτων που κάνει ο πατέρας της στην Ελβετία και φυσικά θα γίνει έξαλλη. Χωρίς να χάσει καιρό θα προσπαθήσει να του μιλήσει, πιστεύοντας πως οι πληροφορίες που έχει είναι λάθος, όμως όταν εκείνος της επιβεβαιώσει τις κινήσεις του εκτός Ελλάδας και παράλληλα της εξηγήσει πως της το κράτησε κρυφό για να την προφυλάξει, θα γίνει έξαλλη και θα ξεσπάσει μεταξύ τους ένας μεγάλος «πόλεμος».

Στο εξής εκείνη θα παίρνει μόνη τις αποφάσεις για την πολιτική της καριέρα, ενώ όταν το όνομά της μπει σε ψηφοδέλτιο κόμματος, θα αφαιρέσει το «Αρδίτη» και θα κρατήσει μόνο το «Μάγια Στρατή», κίνηση που θα ταράξει τον περίφημο πολιτικό πατέρα της.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή