«Εκατομμυριούχος»: Η ερώτηση των 100.000 ευρώ - «Αν απαντήσεις θα πάρεις την Άρτα και τα Γιάννενα»

«Σε ποια χώρα, εκτός της Ελλάδας, υπάρχει πόλη με το όνομα Άρτα;» ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον Τάσο
«Εκατομμυριούχος»: Η ερώτηση των 100.000 ευρώ - «Αν απαντήσεις θα πάρεις την Άρτα και τα Γιάννενα»
1'

Παραλίγο να γίνει «Εκατομμυριούχος» ένας παίκτης του παιχνιδιού που σταμάτησε λίγο πριν από τις 100.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Χριστοδουλίδης πάλεψε ενάντια στο «τέρας» και έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό κερδίζοντας 30.000 ευρώ, την ώρα που θα μπορούσε να διεκδικήσει 100.000. Η πορεία του παίκτη του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» έμοιαζε ιδανική καθώς κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελευταία ερώτηση.

«Σε ποια χώρα, εκτός της Ελλάδας, υπάρχει πόλη με το όνομα Άρτα;» ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον Τάσο να έχει τις εξής επιλογές.

Α. Αιθιοπία,
Β. Μποτσουάνα
Γ. Τζιμπουτί
Δ. Ρουάντα

«Πάντως, αν την απαντήσεις, θα πάρεις την… Άρτα και τα Γιάννενα» σχολίασε εύστοχα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ενώ ο παίκτης «ζύγιζε» τις επιλογές του.

«Είμαι άνθρωπος της λογικής και του ρίσκου. Γιατί έχω ρισκάρει, έχω κάνει πράγματα στη ζωή μου, έχω ζήσει σε μέρη και καταστάσεις περίεργες δοκιμάζοντας ύποπτα φαγητά. Ρίσκο μπόλικο. Αλλά είναι τα μεγέθη του ρίσκου. Δεν ξέρω, νομίζω ότι μάλλον θα μείνω εδώ. Θα σταματήσω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τάσος Χριστοδουλίδης ο οποίος και αποχώρησε πλουσιότερος κατά 30.000 ευρώ από το πλατό του ΑΝΤ1.

Για την ιστορία, ο Τάσος θα απαντούσε την «Αιθιοπία» ενώ η σωστή απάντηση στην ερώτηση είναι το Τζιμπουτί.

«What? Για πλάκα! Είναι αυτό που λέμε ότι για πλάκα χάσαμε 100.000 ευρώ» αναφώνησε, ο διαγωνιζόμενος μιας και αρχικά δια της ατόπου απαγωγής είχε απαντήσει το Τζιμπουτί.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή