Spoiler - Ψυχοκόρες (27/5): Η Φρόσω παίρνει το μωρό και εξαφανίζεται

Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες»
Spoiler - Ψυχοκόρες (27/5): Η Φρόσω παίρνει το μωρό και εξαφανίζεται
4'

Ανατρεπτικό αναμένεται το αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1, καθώς η Φρόσω παίρνει μία μεγάλη απόφαση για εκείνη και το μωρό της, ενώ στην οικία Κοτρώτση θα γίνει μεγάλος χαμός.

Απόψε, 27/5 το νέο επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες»

Το μωρό της Φρόσως γίνεται καλά και σύσσωμη η οικογένεια Νάτση χαμογελά και πάλι. Η Ευανθία δεν σταματά να ευχαριστεί τον Θεό, ο Ηλίας συνεχίζει να υπερηφανεύεται για τον γιο του και για το πόσο δυνατός φαίνεται από τώρα να είναι, ενώ η ψυχοκόρη τους είναι ράκος. «Αφήστε με να τον δω. Μάνα του είμαι. Θέλω να σιγουρευτώ πως είναι καλά», θα πει στην Ευανθία, η οποία δείχνοντας ξανά το κακό της πρόσωπο, θα της απαγορεύσει την πρόσβαση στο δωμάτιο του μωρού λέγοντάς της: «Δικό μου είναι το παιδί. Εγώ είμαι η μάνα του, πότε θα το καταλάβεις αυτό;» και αμέσως θα ξεκινήσει να την κατηγορεί στον άντρα της προκειμένου να τη διώξει από το σπίτι τους.

Η Φρόσω θα πέσει στα πόδια του Ηλία ώστε να μη γίνει αυτό, αλλά αυτή τη φορά δεν θα της κάνει το χατίρι. Στο μεταξύ, ο Λούης δεν σταματά να περιτριγυρίζει το σπίτι τους. Για την ακρίβεια ψάχνει την κατάλληλη ευκαιρία για να εκδικηθεί τη Φρόσω που σκότωσε τον πιστό του φίλο.

Το ίδιο βράδυ λοιπόν που η Φρόσω σκέφτεται όλα όσα έχουν συμβεί, αποφασίζει να πάρει το μωρό και να φύγουν από το σπίτι. Τα βήματά της θα σταματήσουν στην άκρη του γκρεμού όπου και θα ακούσει πυροβολισμούς. Θα γυρίσει στο σπίτι και θα βρει τον Ηλία και τον Λούη νεκρούς και την Ευανθία να χαροπαλεύει δίπλα τους... Με το μωρό στην αγκαλιά θα νιώσει πως ο Θεός τής ξεπληρώνει τα βασανιστήρια και τους βιασμούς που υπέστη στο σπίτι του Νάτση.

Στην οικία του Κοτρώτση, το νεότερο μέλος της οικογένειας, ο Σώτος, βρίσκει τη Μαρίκα και της εκτοξεύει βολές που πήρε την πρωτοβουλία και έστειλε το γράμμα του στην Πένυ. «Δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάς!», του εξηγεί η Μαρίκα και εκείνος της λέει: «Αν δεν άντεχες να μας βλέπεις μαζί, δεν χρειαζόταν να της στείλεις το γράμμα που σου έστειλα. Ηταν κακία εκ μέρους σου. Χάρηκες τώρα που χωρίσαμε; Αλήθεια όμως δεν περίμενα πως εσύ ειδικά θα έπεφτες τόσο χαμηλά».

Η ψυχοκόρη μένει άναυδη και του εξηγεί πως δεν έστειλε το γράμμα στην πρώην αρραβωνιαστικιά του και πως δεν θα έκανε ποτέ κάτι που θα τον έφερνε σε δύσκολη θέση. Όμως ο Σώτος που έχει χάσει την ψυχραιμία του, δεν μπορεί να την ακούσει. Ο τσακωμός τους θα είναι μεγάλος και θα σημάνει το τέλος ακόμα και της φιλικής σχέσης που είχαν αρχίσει να αναπτύσσουν. Εξίσου έξαλλος είναι και ο Κοσμάς που μαθαίνει ότι ο Καρδής, ο πατέρας της Πένυς, αποσύρει την οικονομική του στήριξη μετά τη διάλυση του αρραβώνα των παιδιών τους. Βρίσκει τον Σώτο και ο τσακωμός τους θα είναι μοιραίος.

Στο μεταξύ στο σπίτι του Αρδίτη, η Μάγια ζητά από τη Βικτωρία να της βρει μια νέα ψυχοκόρη και μάλιστα ο γιος της τη βοηθάει στην επιλογή. Παράλληλα, ο Ερμής με τον Ιάκωβο εκπαιδεύονται στα χαρτιά και συγκεκριμένα πώς να παίζουν με σημαδεμένη τράπουλα.

Η Δεσποινιώ πηγαίνει για φωτογράφιση στο ατελιέ του Σπετσιώτη και εκείνος δείχνει να γοητεύεται από την ομορφιά της. Υπόσχεται σε Τάσο και Βικτωρία πως θα της βγάλει τις πιο όμορφες φωτογραφίες για τα καλλιστεία και τα καταφέρνει. «Το κορίτσι είναι άμαθο και είναι κρίμα να το εκμεταλλευτείτε», θα τους πει όταν του ζητήσουν να τη μεθύσει για να την φωτογραφίσει γυμνή. «Εσύ να κοιτάς τη δουλειά σου αν δεν θες να τη χάσεις», θα του ξεκαθαρίσει η Βικτωρία. «Ξεχνάς ποιος σε έκανε πρώτο όνομα και σε έβαλε στους κοσμικούς κύκλους;», θα του υπενθυμίσει στο τέλος κι εκείνος θα σωπάσει.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή