Πάνος Μουζουράκης: «Συμπόνεσα τον Λιάγκα όταν έκανε την επίμαχη χειρονομία»

Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε για την επαγγελματική του πορεία

Πάνος Μουζουράκης: «Συμπόνεσα τον Λιάγκα όταν έκανε την επίμαχη χειρονομία»
2'

Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» για την προσωπική και επαγγελματική του πορεία.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αρχικά ανέφερε: «Θέλω να είμαι φωτεινός, να λάμπω, ώστε να φωτίζω και άλλους ανθρώπους, κρύβοντας τα σκοτάδια μου, που είναι τεράστια. Τα λάθη μας μάς κλάνουν να είμαστε συμπονετικοί. Αν δω τον άλλον να κάνει το ίδιο λάθος που είχα κάνει και εγώ στο παρελθόν, εγώ θα τον νιώσω. Συμπόνεσα τον Γιώργο Λιάγκα, όταν έκανε την επίμαχη χειρονομία για το κράξιμο που έφαγε και είπα ότι είναι μία ελπίδα να αλλάξει».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Στην αρχή νόμιζα ότι έλεγα κάτι έξυπνο αλλά οι άλλοι γελούσαν με τη χαζομάρα μου. Πίστευα ότι ήμουν παρατράγουδο. Κατάλαβα ότι το μεγάλο μου ταλέντο δεν ήταν ούτε στο τραγούδι ούτε στην υποκριτική αλλά στο ότι οι ευχές μου γίνονται πραγματικότητα. Κάποια στιγμή με έπιασε ένα παράπονο: πού πρέπει να φτάσω για να έχω σωστό ήχο και φώτα, πόσο ακόμα πρέπει να μοχθήσω; Εκεί είχα λίγο σταριλίκι αλλά το «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ», εξομολογείται στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

«Όταν ήρθε ο Αργυρός στο Voice, ήταν σαν να άναψε μία λάμπα και όλα τα… μυγάκια κόλλησαν πάνω του. Όταν κάτι γίνεται επιτυχία, το παίρνουν οι εταιρείες και το κάνουν copy. «Πάμε να βάλουμε άλλον έναν Χατζηγιάννη, έναν ακόμη Ρέμο». Κάποια στιγμή μέσα στην κρίση ένιωσα πως ο κόσμος θα έκανε στροφή στην κουλτούρα. Είδα όμως πως το λαϊκό στοιχείο μέσα μας είναι τόσο δυνατό», περιγράφει ο Πάνος Μουζουράκης αμέσως μετά.

«Τότε με τον γάμο μου, δεν ήθελα να είμαι celebrity, το θέμα, που με θα με ρωτούσαν και θα επενέβαιναν σε μία στιγμή που ήθελα να ξεχωρίσω. Το ποίημα που έγραψα για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου το έκανα χαριτωμένο αλλά η ουσία του είναι στο στίχο που έλεγε για τον πάτερ Αντώνιο. Η άποψή μου για εκείνον δεν έχει αλλάξει και δεν θέλω. Για εμένα είναι ένας από τους λόγους που πιστεύω και στον Θεό και στον άνθρωπο», παραδέχεται ο Πάνος Μουζουράκης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή