«Η Μαρία που έγινε Κάλλας»: Η μεταμόρφωση της Ελένης Ράντου και το all star cast

Η νέα βιογραφική σειρά με τη σκηνοθετική σφραγίδα της Όλγας Μαλέα έρχεται στην ΕΡΤ1

«Η Μαρία που έγινε Κάλλας»: Η μεταμόρφωση της Ελένης Ράντου και το all star cast
2'

Τη νέα συναρπαστική μίνι σειρά «Η Μαρία που έγινε Κάλλας», σε σκηνοθεσία και σενάριο Όλγας Μαλέα, με πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών και συντελεστών, θα παρακολουθήσουμε τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ1.

Η κοινωνική βιογραφική σειρά 10 επεισοδίων καταγράφει με διεισδυτική ματιά τη μεταμόρφωση της νεαρής Μαρίας Κάλλας από ασχημόπαπο στη μεγαλύτερη ντίβα όλων των εποχών, την περίοδο της Κατοχής, στην Αθήνα.

thumbnail_03-CALLAS-MARIALITSAJACKIE-1.jpg

Παρακολουθούμε τη Μαρία μέσα από τη σχέση της με τα βασικά πρόσωπα της νεανικής ζωής της: τη μητέρα της, την Ισπανίδα δασκάλα της, τον βαρύτονο εραστή της, την πιανίστρια αδελφή της, τον Γερμανό μαέστρο. Όμως, καθένας από αυτούς, εντυπωσιασμένος από το ταλέντο της, έχει άλλα σχέδια για τη Μαρία.

Μ’ ένα ταξίδι ανάμεσα στην αγάπη και την αιωνιότητα, η Μαρία ψάχνει κάποιον που θα την αγαπήσει γι’ αυτό που είναι, χωρίς όρους ή απαιτήσεις. Η έλλειψη αγάπης αποτελεί την κινητήρια δύναμη, ώστε να αναπτύξει το ταλέντο της και να καλλιεργήσει τη μοναδική φωνή της, που αποτελεί σημείο αναφοράς και ορόσημο για την όπερα παγκοσμίως.

Η σειρά βασίζεται στη συλλογή πληροφοριών από το βιβλίο «Η άγνωστη Κάλλας» του ιστορικού Νικόλα Πετσάλη-Διομήδη.

thumbnail_04-CALLAS-MARIALITSAJACKIE-BW_1.jpg

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε την Κλεοπάτρα Ελευθεριάδου, (πρωτοεμφανιζόμενη λυρική σοπράνο και φοιτήτρια υποκριτικής, στον ρόλο της Μαρίας), την Ελένη Ράντου (Λίτσα, μητέρα της Μαρίας), τη Ρένια Λουιζίδου (Ελβίρα, Ισπανίδα δασκάλα), τη Demy (Τζάκι, αδελφή της Μαρίας), τον Αργύρη Πανταζάρα (Μαγκλιβέρας, βαρύτονος, εραστής της Μαρίας) και τον Μάξιμο Μουμούρη (Μπόντμαν, Γερμανός αρχαιοκάπηλος). Η μεταμόρφωση, μάλιστα, της Ελένης Ράντου είναι εντυπωσιακή, καθώς για τις ανάγκες του ρόλου μπαίνει στο κλίμα της εποχής και αλλάζει ύφος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή