Γιώργος Θαναηλάκης για Deal: «Είμαστε σε συζητήσεις, σαφώς είναι στροφή στην καριέρα μου»

«Το Deal είναι από τα παιχνίδια που μου αρέσουν, έχει τρομερή ένταση, τρομερό σασπένς και βλέπεις και κόσμο που του δίνεται η ευκαιρία να λύσει το οικονομικό του πρόβλημα» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Θαναηλάκης

Γιώργος Θαναηλάκης για Deal: «Είμαστε σε συζητήσεις, σαφώς είναι στροφή στην καριέρα μου»
1'

Ο γνωστός αθλητικογράφος Γιώργος Θαναηλάκης έκανε τις πρώτες δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά την είδηση που τον θέλει να αναλαμβάνει την παρουσίαση του γνωστού τηλεπαιχνιδιού Deal, που επιστρέφει στον Alpha την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Σαφώς και θα ήθελα να κάνω το Deal, είμαι άνθρωπος της τηλεόρασης πάρα πολλά χρόνια και πάντα είναι πρόκληση να κάνεις κάτι διαφορετικό. Εντάξει, για εμάς του αθλητικού ρεπορτάζ είναι λίγο ιδιαίτερο. Σαφώς και είναι μια στροφή στην καριέρα μου, αν και λίγο αργά βέβαια, αλλά εντάξει, ποτέ δεν είναι αργά. Ο Χρήστος Φερεντίνος το έχει παρουσιάσει με μεγάλη επιτυχία και έχει συνδέσει το όνομά του με το Deal», είπε αρχικά.

Ο δημοσιογράφος στη συνέχεια ανέφερε: «Το Deal είναι από τα παιχνίδια που μου αρέσουν, έχει τρομερή ένταση, τρομερό σασπένς και βλέπεις και κόσμο που του δίνεται η ευκαιρία να λύσει το οικονομικό του πρόβλημα. Δοκιμαστικό έγινε, αλλά δεν ήμουν ο μόνος. Χτύπησε το τηλέφωνο και τώρα είμαστε στις συζητήσεις».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή