Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Μπήκα 50 ετών στη Μουρμουρά και τώρα γίνομαι 62»

«Δεν περίμενα ότι θα σταματήσει η σειρά τώρα» είπαν για τη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Μπήκα 50 ετών στη Μουρμουρά και τώρα γίνομαι 62»
1'

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για την υποκριτική αλλά και τα προσωπικά τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο τους έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν όπως είπαν και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ανέφερε: «Η συνεργασία μου με τον Βλαδίμηρο ήταν από τις καλύτερες στην καριέρα μου, είναι απίστευτα δοτικός».

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στο τέλους της σειράς «Μην αρχίζεις την μουρμούρα»:

«Όσο μεγαλώνω έχω χάσει εκείνο το σκαμπρόζικο του χαρακτήρα που είχα. Μπήκα 50 ετών στη «Μουρμουρά» και τώρα γίνομαι 62. Δεν περίμενα ότι θα σταματήσει η σειρά τώρα, ήταν ευσεβής πόθος να πάει και 15 χρονιά. Το τελευταίο γύρισμα θα είναι δύσκολο που θα αποχωριστούμε τα πλατό μας, έχουμε γίνει δεύτερη οικογένεια».

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μίλησε για την πατρότητα και εξομολογήθηκε: «Το ότι έγινα μπαμπάς είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα, μόνο όσοι το ζούμε το καταλαβαίνουμε, είναι δύσκολο αλλά μαγικό. Με το παιδί νιώθω μια μεγάλη ευθύνη, ότι χάνω τον ύπνο μου αλλά παράλληλα είμαι τρισευτυχισμένος. Τα τελευταία χρόνια ένιωθα ότι ήθελα ένα δικό μου παιδί και είναι πιο ωραίο από ότι το φαντάστηκα».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή