Ερρίκος Πετιλόν για τη διπολική διαταραχή: «Μπαινόβγαινα σε κλινικές, δεν ήξερα πια ποιος ήμουν»
«Τώρα, έπειτα από χρόνια σωστής θεραπείας, είμαι σε απόλυτη ισορροπία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ερρίκος Πετιλόν

Ο Ερρίκος Πετιλόν παραχώρησε συνέντευξη στην Espresso και μεταξύ άλλων μίλησε για τη διάγνωσή του με διπολική διαταραχή.
Ο ίδιος αρχικά ανέφερε: «Η ομορφιά ήταν η ευχή κι η κατάρα μου. Όλοι με κοιτούσαν. Κανείς δεν με «έβλεπε». Με ήθελαν για την εικόνα, όχι για τη ψυχή μου. Μπαινόβγαινα σε κλινικές, δεν ήξερα πια ποιος ήμουν».
Στη συνέχεια, μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε με αποτέλεσμα να μην έχει χρήματα να κηδέψει τη μητέρα του είπε: «Έσκαψα με τα χέρια μου τον λάκκο της. Αυτή είναι η Ελλάδα που δεν βλέπει κανείς. Αυτή είναι η πτώση. Αλλά εκεί μέσα βρήκα τον εαυτό μου».
«Τώρα, έπειτα από χρόνια σωστής θεραπείας, είμαι σε απόλυτη ισορροπία. Η διπολική μου διαταραχή είναι ελεγχόμενη. Νιώθω καλά και δυνατός. Νιώθω ότι μπορώ να αγαπήσω και να αγαπηθώ», είπε για την κατάσταση της υγείας του.
Σχόλια