Έλενα Παπαρίζου: Το σχόλιο για την Klavdia και τον Φωκά Ευαγγελινό - «Μας ήρθαν γλυκές αναμνήσεις»

Η δήλωση της δημοφιλούς τραγουδίστριας για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025

Έλενα Παπαρίζου: Το σχόλιο για την Klavdia και τον Φωκά Ευαγγελινό - «Μας ήρθαν γλυκές αναμνήσεις»

Η Έλενα Παπαρίζου κατακτά την πρώτη θέση στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι "My number One"

INTIME

Την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025 που κατάφερε να κατακτήσει την έκτη θέση με την «Αστερομάτα» αλλά και την καλλιτεχνική «πινελιά» του Φωκά Ευαγγελινού που απογείωσε την εμφάνιση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό, σχολίασε η Έλενα Παπαρίζου σε δηλώσεις της στο «Happy Day».

«Χθες ήταν η επέτειος για τα 20 χρόνια. Πάρα πολύ ωραία, μας ήρθαν γλυκές αναμνήσεις, αλλά δεν θα σταθούμε σε αυτό μόνο. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Η Κλαυδία ήταν εξαιρετική. Είχε τρομερή αυτοπεποίθηση και ο Φωκάς Ευαγγελινός έκανε εξαιρετική δουλειά. Συγχαρητήρια και στην ΕΡΤ πρέπει να πούμε», δήλωσε η δημοφιλής ερμηνεύτρια.

Κλαυδία: «Επιστρατεύει» τη γιαγιά της στο TikTok - Επικό βίντεο με το καινούριο της τραγούδι

Λίγες μόλις ημέρες μετά την εντυπωσιακή 6η θέση στη Eurovision με την «Αστερομάτα», η Κλαυδία επιστρέφει… δυναμικά. Αυτή τη φορά όμως όχι μόνη της, αλλά με την πιο γλυκιά συνοδοιπόρο και αγαπημένη γιαγιά της.

Η 22χρονη τραγουδίστρια, που έκανε περήφανη την Ελλάδα στη σκηνή της Eurovision, ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο προωθεί το τραγούδι «Συντρίμμια» από το νέο της άλμπουμ. Πρωταγωνίστρια του βίντεο, εκτός από την ίδια, είναι και η γιαγιά Κλαυδία,η πιο πιστή της θαυμάστρια. Στο κλιπ, οι δυο τους κάθονται στο αυτοκίνητο, ενώ στο background παίζει το νέο κομμάτι.

Η γιαγιά χτυπά ρυθμικά παλαμάκια μαζί με την εγγονή της και σκορπά χαμόγελα. Το βίντεο έχει ήδη «πλημμυρίσει» από θετικά σχόλια, με πολλούς να αποθεώνουν τη «γιαγιά της χρονιάς».

Σχετικές ειδήσεις

Σχόλια

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή