Αγγελική Νικολούλη: Το νέο μήνυμα μετά τον θάνατο της μητέρας της

Πότε επιστρέφει το «Φως στο τούνελ»;

Αγγελική Νικολούλη: Το νέο μήνυμα μετά τον θάνατο της μητέρας της

Ο θάνατος της μητέρας της άφησε στην Αγγελική Νικολούλη ένα μεγάλο κενό. Η παρουσιάστρια θέλησε, με νέο μήνυμα στα social media, να μοιραστεί σκέψεις ενώ αποκάλυψε πότε θα επιστρέψει η εκπομπή «Φως στο τούνελ» στο MEGA.

«Φίλοι μου, θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους εσάς, που σταθήκατε διακριτικά δίπλα μου αυτές τις δύσκολες ημέρες. Η απώλεια της μητέρας μου άφησε ένα μεγάλο κενό, όμως η αγάπη και η στήριξη που δέχτηκα από τόσους ανθρώπους, γνωστούς και άγνωστους, έγιναν ένα απαλό φως μες στο σκοτάδι του πόνου.

Σας ευχαριστώ για τα εκατοντάδες μηνύματα, τα λόγια αγάπης και στήριξης, τις προσευχές σας. Κάθε λέξη, κάθε κίνηση συμπαράστασης είχε για μένα βαθιά σημασία. Η μητέρα μου υπήρξε πηγή δύναμης και πίστης. Με τη δική σας παρουσία, ένιωσα πως η αγάπη της εξακολουθεί να υπάρχει, μέσα από εσάς.

Ζητώ την κατανόηση σας γιατί το “Τούνελ” δεν θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα.

Τα φώτα θα τα ανάψουμε πάλι την Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου, με νέες υποθέσεις και έρευνες. Σας ευχαριστώ όλους, με συγκίνηση και ευγνωμοσύνη, Αγγελική», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή