MEDIA

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

Οι κρίσιμες συναντήσεις του Αντώνη Σαμαρά με Γιούνκερ, Μέρκελ και Ολαντ, η σύλληψη του 30χρονου αντιεξουσιαστή για τη ληστεία και τη δολοφονία στην Πάρο και η μεγάλη πυρκαγιά στη Χίο, κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Αρχίζει μια κρίσιμη εβδομάδα"

"Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις κρίσιμες εντός της εβδομάδας συναντήσεις του Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Ανταρσία βουλευτών ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ για το πακέτο μέτρων των 11,5 δισ. ευρώ"

"Η διαφαινόμενη ανταρσία βουλευτών της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ για το επίμαχο ζήτημα του πακέτου μέτρων των 11,5 δισ. ευρώ και ιδιαίτερα στα σημεία που έχει να κάνει με τις περικοπές μισθών και συντάξεων αλλά και το καθεστώς εργασιακής εφεδρείας αναμένεται να θέσει σε δοκιμασία τον κυβερνητικό συνασπισμό".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Μεγάλο «ψάρι» της τρομοκρατίας"

"Προσπάθεια αυτοχρηματοδότησης του αντάρτικου πόλης είναι τελικά η αιματηρή ένοπλη ληστεία του υποκαταστήματος της Alpha Bank στη Νάουσα της Πάρου, σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική, τα στελέχη της οποίας γνώριζαν σχεδόν από την πρώτη στιγμή πολύ περισσότερα στοιχεία απ΄ό,τι άφησαν να διαρρεύσει!".

ΕΘΝΟΣ: "Τρομοκράτες πίσω από το φονικό της Πάρου"

"Παλιός γνώριμος της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο 29χρονος που κατηγορείται ως ένας από τους δράστες της φονικής ληστείας στην τράπεζα της Πάρου. Η Αντιτρομοκρατική οδηγήθηκε στα ίχνη του από το γενετικό υλικό που συνέλεξε και από μία κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα, που έλυσε τον φρίγο της ληστείας".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Θαύματα, θεραπείες και προφητείες του Γέροντα Γεννάδιου"

"Στο σημερινό της αφιέρωμα μερικά από τα όσα θαυμαστά όντως έπραξε η γιγάντια αυτή προσωπικότητα της Ορθοδοξίας και της Κρήτης".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Αίμα και χρήμα για την τρομοκρατία"

"Νέο γύρο αντάρτικου πόλης, με αυτοχρηματοδότησης των νέων οργανώσεων μέσα από ληστείες τραπεζών, ερευνά βάσιμα η Αστυνομία μετά τη σύλληψη του 29χρονου αντιεξουσιαστή που φέρεται να εμπλέκεται στη ληστεία στο υποκατάστημα τράπεζας που έγινε πριν από λίγες ημέρες στη Νάουσα της Πάρου, όπου οι δράστες πυροβόλησαν και σκότωσαν τον 53χρονο αυτοκινητιστή Δημήτρη Μίχα".

ΕΣΤΙΑ: "Αισιόδοξο άρθρο για Ευρώπη - Ελλάδα"

"Ενα πολύ ενδιαφέρον άρθρο δημοσιεύθηκε προχθές στην αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal, σχετικά με το μέλλον της Ευρωζώνης, αλλά και της Ελλάδος εντός αυτής".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Αυθαίρετα: Οι νέες ρυθμίσεις και τα νομικά αγκάθια"

"Μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα σχέδια της κυβέρνησης για τα αυθαίρετα, που είναι πολύ πιθανόν να περιλαμβάνουν μείωση των προστίμων ή αύξηση του αριθμού των δόσεων".

Η ΕΛΛΑΔΑ αύριο: "Οριζόντιες περικοπές στο 80% για να μείνουμε στο ευρώ απαιτεί η Μέρκελ"

"Οριζόντιες περικοπές κατά 80% αθροιστικά ζητεί η Ανγκελα Μέρκελ από τον Αντώνη Σαμαρά, αν θέλει η Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ. Διαφορετικά, στο τέλος του φθινοπώρου θα αναγκαστεί να οδηγηθεί στη δραχμή".

ΤΑ ΝΕΑ: "Εξω Μέρκελ μέσα... Υδρα"

"Την εβδομάδα που ο Αντώνης Σαμαράς συναντάται με την Ανγκελα Μέρκελ και τον Φρανσουά Ολαντ, ζητώντας παράταση του προγράμματος αναδιάρθρωσης, στην Ευρώπη κυκλοφορούν σενάρια για το μέλλον της χώρας στην ευρωζώνη. Κατακραυγή προκαλεί η «ανταρσία» στην Υδρα εις βάρος του κλιμακίου της Οικονομικής Αστυνομίας".

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: "Εγκλημα και τρομοκρατία".