Ο Νίκος Χατζηνικολάου για το Alter

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως για το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Alter...

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως για το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Alter, μέσα από την συχνότητα του Real fm.

Έκανε λόγο για "εγκληματικά λάθη της διοίκησης" και όπως διαβάζουμε στο fimotro είπε επίσης : "τo Alter αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Χρωστάει σε τράπεζες και διαφημιστικές εταιρείες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να απεργούν οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί επειδή δεν πληρώνονται. Κατά την γνώμη μου όλες οι πλευρές πρέπει να δείξουν λίγη υπομονή μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη με τις τράπεζες.

Το κανάλι εύχομαι να μην κλείσει. Είναι μια ελεύθερη φωνή και απασχολούνται 730 εργαζόμενοι. Πρέπει να επικρατήσει η λογική και πρέπει ο υπουργός Οικονομικών να συμπεριφερθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην κλείσει το κανάλι. Εκτός και αν το θέλουν κλειστό. Το δημόσιο πήρε μια δόση τον Αύγουστο ύψους 1 εκ. ευρώ, αλλά τον Δεκέμβριο το δημόσιο ζήτησε άλλα 4 εκατομμύρια ευρώ. Πρέπει να βρεθεί μια λύση με νέο διακανονισμό δόσεων και χωρίς μπλοκάρισμα των λογαριασμών".

Τέλος έστειλε και ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. "Εγώ δεν θα κάτσω στα αυγά μου εάν κλείσει το κανάλι. Έχω έτοιμο άλλο σχέδιο".

Ευχή βεβαίως όλων είναι να βρεθεί άμεσα μία λύση για όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στο σταθμό και ζουν εδώ και μήνες σε καθεστώς αβεβαιότητας και αγωνίας για την επιβίωσή τους.

Διαβάστε επίσης:“Δώρο” στο Mega, η απεργία του Alter!