MEDIA

Θάνος Δημάδης: Το νέο ισχυρό χαρτί του ALPHA

Θάνος Δημάδης: Το νέο ισχυρό χαρτί του ALPHA

Αύριο τα μεσάνυχτα στον ALPHA η νέα ξεχωριστή δουλειά του γνωστού δημοσιογράφου Θάνου Δημάδη


Μία εκπομπή- έκπληξη στον ALPHA ετοιμάζει ο Θάνος Δημάδης. Ο γνωστός δημοσιογράφος που κάλυψε την ελληνική κρίση τα τελευταία τρία χρόνια από τα κέντρα λήψης αποφάσεων σε Ουάσινγκτον και Βρυξέλλες, ετοιμάζει- για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση- ένα διαφορετικό ντοκυμαντέρ για το παρασκήνιο όσων ζήσαμε από τον Μάιο του 2010 μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θάνος Δημάδης κατάφερε να συλλέξει μία σειρά αποκλειστικών συνεντεύξεων από στελέχη του ΔΝΤ, ευρωπαϊους αξιωματούχους, και διακεκριμένους οικονομολόγους οι οποίοι δίνουν μία διαφορετική οπτική στον τρόπο που έγινε η διαχείριση της ελληνικής κρίσης τα τελευταία τρία χρόνια.

Στο πρώτο μέρος του ντοκυμαντέρ, που θα προβληθεί αύριο (Τετάρτη) βράδυ, τα μεσάνυχτα στον ALPHA, ο Θάνος Δημάδης θα προσπαθήσει να δώσει απαντήσει σε ερωτήματα που έχουν να κάνουν για τον ρόλο του Στρος Καν στο ελληνικό Μνημόνιο, την ελληνική αναδιάρθρωση, την συνταγή της σκληρής λιτότητας, το λάθος του ΔΝΤ, τα σοβαρά λάθη της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Η μεγάλη έκπληξη θα έρθει όμως μέσα από μία αποκλειστική συνέντευξη με τον μεγάλο διανοητή Νόαμ Τσόμσκυ, ο οποίος αναφέρεται στους Έλληνες πολιτικούς και την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ!

Θυμίζουμε ότι ο Θάνος Δημάδης, έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τις λεπομερείς καθημερινές ανταποκρίσεις του για τον ΣΚΑΪ και μετά την αποχώρησή του από το κανάλι του Φαλήρου, όπου με μία αιχμηρή επιστολή παραίτησης τον περασμένο Δεκέμβριο κατήηγειλε ανοιχτά απόπειρα λογοκρισίας του από την διεύθυνση του σταθμού κατόπιν εντολής από ανώτατο πολιτειακό κλιμάκιο όπως φημολογείται.