MEDIA

ΒΙΝΤΕΟ:Δείτε το τρέιλερ της νέας ταινίας (συνέχεια) των 300

ΒΙΝΤΕΟ:Δείτε το τρέιλερ της νέας ταινίας (συνέχεια) των 300

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια των «300» επιστρέφει ξανά στους κινηματογράφους με εξίσου θεαματικές σκηνές βγαλμένες από τον πόλεμο μεταξύ Ελλήνων και Περσών.

Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής είναι ο Θεμιστοκλής, η Ελληνίδα Αρτεμισία, μοναδική γυναίκα ναύμαχος και Βασίλισσα της Αλικαρνασσού στο πλευρό της Περσικής Αυτοκρατορίας, ο γνωστός και από την προηγούμενη ταινία Ξέρξης και η γυναίκα του Λεωνίδα επίσης από την προηγούμενη ταινία.

Αν και δεν διευκρινίζεται μέχρι στιγμής εάν αφορά την κινηματογραφική μεταφορά σε στυλ graphic novel της ναυμαχίας του Αρτεμισίου ή της Σαλαμίνας ή και τις δύο και παρά τις όποιες υπαρκτές αδυναμίες απόδοσης του έργου με απόλυτη ιστορική ακρίβεια των γεγονότων, δεν παύει να είναι μία πολυαναμενόμενη ταινία με σαφή θετικά στοιχεία για την προβολή της χώρας μας που την έχει ανάγκη αυτή την περίοδο και βεβαίως βασίζεται σε υπαρκτά ιστορικά γεγονότα.

Βεβαίως, δεν πρόκειται για ταινία που θα την παρακολουθήσει κανείς για να μάθει ιστορία! Για αυτή την περίπτωση υπάρχουν τα βιβλία και οι εγκυκλοπαίδειες που τα καταφέρνουν ομολογουμένως καλύτερα, αλλά τόσο οι σκηνές από τις ναυμαχίες είναι εντυπωσιακές όσο και οι σκηνές μαχών σώμα με σώμα με τους ...Αθηναίους και τους υπόλοιπους Έλληνες να φαίνονται και πάλι ρωμαλέοι, εντυπωσιακοί και πραγματικές ανίκητες πολεμικές μηχανές! Ακολουθεί το επίσημο τρέιλερ της ταινίας που μπορείτε να απολαύσετε.