«Μυστικά της Εδέμ»: Ο Νικόλας και η Δάφνη φεύγουν από την «Εδέμ»

Ο Ευκλείδης, μετά το γάμο, επιστρέφει στη Μονεμβασιά, χωρίς τη Στέλλα. Η Νταίζη επισκέπτεται τον Μπέλλο στις φυλακές και του...

Ο Ευκλείδης, μετά το γάμο, επιστρέφει στη Μονεμβασιά, χωρίς τη Στέλλα. Η Νταίζη επισκέπτεται τον Μπέλλο στις φυλακές και του ζητάει διαζύγιο, αλλά εκείνος της λέει ότι όχι μόνο δεν θα της το δώσει, αλλά θα της κάνει τη ζωή κόλαση. Ο Νικόλας και η Δάφνη ετοιμάζονται για τη μετακόμιση από την Εδέμ και η Εύα είναι απαρηγόρητη που δεν κατάφεραν τελικά να την αγοράσουν. Ο Πέτρος και η Στέλλα κάνουν την πρώτη τους βραδινή έξοδο και έρχονται πιο κοντά.


Η παρέα μαζεύεται στην Εδέμ για να γιορτάσει τα κούλουμα και όλοι θεωρούν ότι είναι η τελευταία φορά που πετάνε χαρταετό στην Εδέμ. Η Αμαλία εκμυστηρεύεται στη Μελίτα ότι ο Ρούσσος έχει βρει άλλη γυναίκα και για αυτό συμφώνησε εύκολα για το διαζύγιο. Η Αντιγόνη πιέζει τον Στέφανο να ξανασκεφτεί τη σχέση του με τη Μελίτα, αλλά εκείνος πιστεύει ότι η μόνη γυναίκα που τον αγάπησε πραγματικά για αυτό που είναι και χωρίς να περιμένει ανταλλάγματα, είναι η Εριέττα.

 

Πηγή: gossip-tv