MEDIA

ΕΡΑ Ρόδου: Εκπέμπουμε δυνατά στην Ελλάδα!

ΕΡΑ Ρόδου: Εκπέμπουμε δυνατά στην Ελλάδα!

Στις «επάλξεις» του αγώνα για ελεύθερη ραδιοφωνία βρίσκεται και το προσωπικό της ΕΡΑ Ρόδου, που εκπέμπει κανονικά το πρόγραμμά του στις γνωστές συχνότητες.

Αμέσως δε μετά την έφοδο των αστυνομικών δυνάμεων χθες το πρωί στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, η ακροαματικότητα του σταθμού μας αυξήθηκε στο πολλαπλάσιο ακόμα και σε περιοχές εντός της Αττικής που εξέπεμπαν τα προγράμματα της ΕΡΑ. Ιδιαίτερα συγκινητικά είναι τα μηνύματα που καταφθάνουν συνεχώς από την Μακεδονία την Κάτω Ιταλία ως το Ισραήλ .Οι συχνότητες μας είναι 92,7, 93,1, 1260 ΣΤΑ ΜΕΣΑΙΑ 98,4 KAI ΣΤΟ INTERNTET.ERARODOU.BLOGSPOT.GR..

Ο αντιπρόεδρος της ΠΟΕΣΥ και ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας Ροδιακή Λουκάς Μαστής μιλώντας στο σταθμό μας είπε μεταξύ άλλων πως « έχει γίνει λάθος εκτίμηση της Κυβέρνησης όσον αφορά το κλείσιμο της ΕΡΤ.Σε πολιτικό επίπεδο οι χειροπέδες στο ραδιομέγαρο είναι η συνέχεια του λάθους που έγινε στις 11 Ιουνίου. Ενώ υπήρχε ένα περιθώριο από τότε να δοθεί μια λύση που να ικανοποιεί και την πίεση του κόσμου και των κομμάτων, και υπήρχαν οι δυνατότητες να δοθεί κάτι τέτοιο επελέγη τελικά η εύκολη λύση πάλι η οποία δεν λύνει το πρόβλημα και δημιουργεί χειρότερες εντυπώσεις στην κοινή γνώμη με ό,τι αυτό συνεπάγεται» υπογράμμισε ο κ. Μαστής.

Ο γνωστός καλλιτέχνης Βασίλης Λέκκας σχολιάζοντας στο σταθμό μας τις «χειροπέδες» στην ΕΡΤ είπε ότι « είναι ολοφάνερο πως ζούμε μια χούντα με αναίσθητα πρόσωπα, που συνυπέγραψαν την καταδίκη της χώρας"

ΠΗΓΗ verena