MEDIA

Forbes:Η Μαντόνα προηγείται στην λίστα ακριβοπληρωμένων τραγουδιστριών

Forbes:Η Μαντόνα προηγείται στην λίστα ακριβοπληρωμένων τραγουδιστριών

Η Μαντόνα, που πήρε το 2013 125 εκατομμύρια δολάρια βρέθηκε στην κορυφή του καταλόγου των ακριβά αμειβόμενων γυναικών στον τομέα της μουσικής επιχειρηματικής δραστηριότητας σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Το βασικό εισόδημα το πήρε από την παγκόσμια περιοδεία της για την υποστήριξη του άλμπουμ MDNA.

Στη δεύτερη θέση στον κατάλογο των πιο ακριβοπληρωμένων τραγουδιστριών βρίσκεται η Λέιντι Γκάγκα με 80 εκατομμύρια δολάρια, η οποία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται στην πρώτη τριάδα της κατάταξης.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε η δημοφιλής τραγουδίστρια της κάντρι Τέιλορ Σουίφτ με 55 εκατομμύρια δολάρια. Στην πρώτη πεντάδα είναι επίσης η Μπιγιονσέ (53 εκατ. δολ.) και Τζένιφερ Λόπεζ (45 εκατ. δολ.)

Χωρισμός

Η Μαντόνα χώρισε με το φίλο της χορευτή Μπραχίμ Ζαϊμπάτ ηλικίας 25 χρονών με τον οποίο είχε σχέσεις τα τελευταία 3 χρόνια. Η είδηση αυτή δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα NY Daily News, επικαλούμενη τον επίσημο εκπρόσωπο της ποπ σταρ.

Παραμένει άγνωστη η αιτία του χωρισμού τους. Ορισμένες πηγές βεβαιώνουν ότι το ζευγάρι χώρισε γιατί η υπερβολική απασχόληση και το εντατικό πρόγραμμα δουλειάς και των δύο καλλιτεχνών δεν τους επιτρέπαν να βρίσκονται μαζί. Η ίδια η Μαντόνα και ο Μπραχίμ Ζαϊμπάτ δεν σχολίασαν προς το παρόν την είδηση για το χωρισμό τους