MEDIA

Πρεμιέρα κάνει αύριο στον Alpha η κωμική σειρά «Δια ταύτα»

Πρεμιέρα κάνει αύριο στον Alpha η κωμική σειρά «Δια ταύτα»

Πρεμιέρα κάνει αύριο στον Alpha η νέα κωμική σειρά «Δια ταύτα» .

Με τη σφραγίδα του Λάκη Λαζόπουλου –ο οποίος έχει γράψει έξι από τα 12 αυτοτελή επεισόδια– το «Δια ταύτα», αρχίζει τις συνεδριάσεις του την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, στις 21:00. Έχοντας στην έδρα τον πρόεδρο Κώστα Κόκλα, την αντιπρόεδρο Σοφία Μουτίδου και τον εισαγγελέα Κώστα Κορωναίο, το δικαστήριο του «Δια ταύτα» έρχεται να αποδείξει πέραν πάσης αμφιβολίας κι ενώπιον Θεού και τηλεθεατών πως η δικαιοσύνη, εκτός από τυφλή, είναι και τρελή χιουμορίστρια.

Τη σκηνοθεσία αυτής της «πειραγμένης» δικαστικής σειράς επιμελείται ο Δημήτρης Σταματόπουλος, ενώ τα σενάρια των υπόλοιπων έξι επεισοδίων υπογράφουν οι Μαρία Γεωργιάδου, Πάνος Έξαρχος, Έλενα Σολωμού, Κωστής Παπαδόπουλος, Νίκος Σταθόπουλος και Βίκυ Κουκούτση.

Τι θα δούμε στο 1ο επεισόδιο

Το «Δια ταύτα» κάνει πρεμιέρα με το επεισόδιο που έχει τίτλο «Πίσω έχει η χήρα την ουρά!»:

DIA TAYTA

Η χήρα Μήτση συλλαμβάνεται επ’ αυτοφώρω με τον εραστή της, όταν η γυναίκα του, τους πιάνει στα πράσα. Μάταια ισχυρίζεται στον ανακριτή Φευγουλέα ότι με τον Συνταγματάρχη απλώς αναβίωναν ένα πλατωνικό συμπόσιο ξαπλωτοί, τηρουμένων όλων των τύπων και των αποστάσεων. Η μοιχεία όμως είναι μόνο το ορεκτικό, γιατί το κυρίως πιάτο περιλαμβάνει έναν καλά μαγειρεμένο εκβιασμό. Η χήρα Μήτση ψύχραιμη, ως μάνα πάνω απ’ όλα, θα σερβίρει το καλύτερο επιδόρπιο. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

Σενάριο: Λάκης Λαζόπουλος. Σκηνοθέτης: Δημήτρης Σταματόπουλος.

Πρωταγωνιστούν: Λάκης Λαζόπουλος, Γιάννης Μπέζος, Μπέσυ Μάλφα, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Γεωργιάδου, Νικόλας Μακρής. Στον ρόλο του καφετζή ο Σωτήρης Καλυβάτσης.