ΕΣΗΕΑ για Μπόμπολα: Προχωρά σε νέες περικοπές-Αρνείται τον διάλογο

ΕΣΗΕΑ για Μπόμπολα: Προχωρά σε νέες περικοπές-Αρνείται τον διάλογο

Για «πλήρη απαξίωση» των τριών αθλητικών μέσων του Ομίλου «Πήγασος» και αλλά και για προσπάθεια «κατάλυσης κάθε εργασιακού δικαιώματος» των δημοσιογράφων που εργάζονται σε αυτά, κατηγορεί τον ιδιοκτήτη του Ομίλου κ. Φώτη Μπόμπολα η ΕΣΗΕΑ.

Σύμφωνα με την ΕΣΗΕΑ, «ο κ. Φώτης Μπόμπολας αποφάσισε αυθαίρετα να προχωρήσει στην τέταρτη (!) περικοπή των μισθών στους δημοσιογράφους των αθλητικών Μέσων του Ομίλου, στην εφημερίδα «Goal News», το ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM » και την ιστοσελίδα «Sentragoal.gr».

«Με τον τρόπο αυτό και με τις νέες ατομικές συμβάσεις που καλεί τους εργαζόμενους να υπογράψουν», συνεχίζει η ΕΣΗΕΑ, «ο ιδιοκτήτης του ΠΗΓΑΣΟΥ, όχι μόνο απαξιώνει πλήρως τα τρία αθλητικά Μέσα του Ομίλου του και την ποιότητα της ενημέρωσης που προσφέρουν, αλλά προσπαθεί να καταλύσει και κάθε εργασιακό δικαίωμα των εργαζομένων σε αυτά».

«Την ίδια ώρα, ο κ. Φώτης Μπόμπολας αρνείται να προσέλθει στο τραπέζι του διαλόγου με την ΕΣΗΕΑ, εμμένοντας στην απόφασή του για νέες περικοπές, που όχι απλά είναι οι τέταρτες που γίνονται στα αθλητικά Μέσα του «Ομίλου», αλλά προστίθενται στις δεκάδες των απολύσεων που έχουν γίνει σε αυτά και οι οποίες πολύ φοβούμεθα ότι θα συνεχιστούν», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Τέλος, «η ΕΣΗΕΑ καλεί έστω, και αυτή την ώρα, τον κ. Φώτη Μπόμπολα να μην προχωρήσει στις νέες περικοπές και να προσέλθει σε διάλογο. Ταυτόχρονα, η Ένωση στέκεται στο πλευρό των συναδέλφων, τους οποίους καλεί να αντισταθούν στη νέα αυθαίρετη και αντεργατική απόφαση του Ομίλου ΠΗΓΑΣΟΣ».