MEDIA

Έρχεται το «Revolution» στο Star

Έρχεται το «Revolution» στο Star

Μια νέα σειρά περιπέτειας και επιστημονικής φαντασίας, το «Revolution» θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο Μάρτιο στο Star. Το πρώτο επεισόδιο θα μεταδοθεί στις 23 Μαρτίου στις 17.50 και οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν τη σειρά κάθε Κυριακή την ίδια ώρα.

Το «Revolution» υπογράφουν ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς φαντασίας "Supernatural", Έρικ Κρίπκε και ο μετρ των μεταφυσικών σειρών δράσης Τζέι – Τζέι Έιμπραμς.

Ένα παγκόσμιο μπλακ-άουτ αλλάζει τα δεδομένα του πλανήτη για πάντα. Μέσα σε μια στιγμή, κάθε μορφή ενέργειας εξαφανίζεται. Επικρατεί το απόλυτο χάος. Αεροπλάνα πέφτουν, τρένα εγκλωβίζονται σε τούνελ, τα εργοστάσια, τα νοσοκομεία, οι κρατικές υπηρεσίες κλείνουν. Η επικοινωνία και η ενημέρωση είναι αδύνατες. Είναι αυτό το τέλος της ανθρωπότητας;

15 χρόνια μετά το παγκόσμιο σκοτάδι, η ζωή των ανθρώπων είναι στα επίπεδα, που βρισκόταν, πριν τη βιομηχανική επανάσταση. Δεν υπάρχουν οι σύγχρονες μεγαλουπόλεις με τους φρενήρεις ρυθμούς τους. Η νέα γενιά εφήβων δεν έχει γνωρίσει τον ηλεκτρισμό και το ιντερνέτ, οι πόλεις είτε έχουν καταστραφεί από τις ανεξέλεγκτες καιρικές συνθήκες, είτε έχουν μετατραπεί σε μικρές κοινότητες από κάτοικους, που εκτρέφουν ζώα και καλλιεργούν την τροφή τους για να επιζήσουν. Η ζωή κυλάει αργά και ανέμελα και -κάποιος θα μπορούσε να πει- ειδυλλιακά. Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική και ένας μεγάλος κίνδυνος παραμονεύει.

Η ζωή μιας νεαρής κοπέλας, της Τσάρλι Μάθιεσον, αλλάζει βίαια όταν η διορισμένη, τοπική αστυνομία σκοτώνει τον πατέρα της, ο οποίος – χωρίς η ίδια να το ξέρει – είχε σχέση με το μπλακ άουτ πριν 15 χρόνια. Ένα ταξίδι με σκοπό την εύρεση απαντήσεων από το παρελθόν και τη διεκδίκηση του μέλλοντος, ξεκινάει με απρόβλεπτες συνέπειες…

Διαβάστε επίσης

Τα top 5 της τηλεθέασης από 3-9/3