MEDIA

Αφιέρωμα στο Στράτο Διονυσίου

Αφιέρωμα στο Στράτο Διονυσίου

Σε έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες λαϊκούς τραγουδιστές, τον Στράτο Διονυσίου είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με το Σπύρο Παπαδόπουλο που θα προβληθεί το Σάββατο 29 Μαρτίου στις 21.00 από τον Alpha.

Οι γιοι του μεγάλου ερμηνευτή, Στέλιος και Άγγελος Διονυσίου και οι Γιώργος Μαργαρίτης, Θέμης Αδαμαντίδης, Κώστας Καραφώτης, Κώστας Σκανδάλης και Ντένια Κουρούση αναλαμβάνουν το μουσικό μέρος του αφιερώματος και ερμηνεύουν τραγούδια που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τη φωνή του αξέχαστου Στράτου Διονυσίου. «Της γυναίκας η καρδιά», «Άκου βρε φίλε», «Σαλονικιός», «Αφιλότιμη», «Και λέγε λέγε», «Ο Ταξιτζής», «Τα πήρες όλα», «Ο Παλιατζής» είναι μόνο μερικές από τις διαχρονικές επιτυχίες που θα απολαύσουμε το βράδυ του Σαββάτου.

Την εκλεκτή παρέα συμπληρώνουν οι Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Παπαστεφάνου, Γιώργος Παρτσαλάκης, Γιώργος Πατούλης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Μαρία Νικόλτσιου, Ντίνα Νικολάου, Νατάσα Ράγιου, Ελένη Τσολάκη, Δημήτρης Μανιάτης, Κέλλυ Καρυπίδη και Φιλίππα Πασχαλίδου.