MEDIA

Τα Βραβεία Nova Super League 2014 στα κανάλια Novasports

Τα Βραβεία Nova Super League 2014 στα κανάλια Novasports

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά οι κορυφαίοι του ποδοσφαίρου βραβεύονται στα κανάλια Novasports.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Δευτέρα 5 Μάιου στις 22:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, την βράβευση των κορυφαίων του πρωταθλήματος της SuperLeague για την σεζόν 2013-2014 σε μία ειδικά αφιερωμένη εκπομπή που θα παρουσιάσει ο Γιάννης Καραλής και θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Nova στην Κάντζα.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής θα βραβευτούν ο πολυτιμότερος παίκτης (MVP), o καλύτερος προπονητής, ο πρώτος σκόρερ και το καλύτερο γκολ (Best Goal) έτσι όπως τους επέλεξε το κοινό μέσω ψηφοφορίας, ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης (Rookie), η δήλωση της χρονιάς, η ενέργεια «fair play», η καλύτερη απόκρουση, η καλύτερη ασίστ, καθώς και η καλύτερη εικοσάδα του πρωταθλήματος αποτελούμενη από 2 τερματοφύλακες, 6 αμυντικούς, 6 μέσους και 6 επιθετικούς παίκτες.

Για τις κατηγορίες καλύτερη ασίστ, καλύτερη απόκρουση, κορυφαία δήλωση της χρονιάς, καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης (rookie), καθώς και για το fair play της χρονιάς, συστήθηκε ειδική επιτροπή η οποία αποτελείται από τους τρεις προπονητές, οι οποίοι έκατσαν στο πάγκο των ομάδων τους σε όλο το πρωτάθλημα. Πρόκειται για τους Γιάννη Αναστασίου, Άκη Μάντζιο και Μάκη Χάβο οι οποίοι αποφάσισαν έχοντας εξετάσει τις υποψηφιότητες που έχουν προκύψει από την εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών», αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κάθε αγωνιστικής.

Οι νικητές στις κατηγορίες πολυτιμότερος παίκτης, καλύτερος προπονητής και καλύτερο γκολ θα προκύψουν βάσει ανοιχτής ψηφοφορίας η οποία ξεκίνησε από χθες.

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η selfie της Τσαπανίδου με τον Σταύρο Θεοδωράκη (pic)