MEDIA

Eurovision 2014: Άρωμα... Ελλάδας η Ρωσία! (photos)

Eurovision 2014: Άρωμα... Ελλάδας η Ρωσία! (photos)

Οι δίδυμες τραγουδίστριες που εκπροσώπησαν τη Ρωσία στη φετινή Eurovision εντυπωσίασαν, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτόστη σκηνή του «B&W-Hallerne» της Κοπεγχάγης!

Η εμφάνισή τους μάλιστα είχε κάτι από Ελλάδα. Αναπόφευκτα, καθώς τη μουσική του «Shine» έχει γράψει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και τη χορογραφία έχει επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Από την άλλη, οι Donatan και Cleo φορώντας τις παραδοσιακές στολές της Πολωνίας ανέβηκαν στην σκηνή κλέβοντας τα αντρικά βλέμματα.

Κάτι που δεν έγινε από τη λιτή εμφάνιση της Elaiza που εκπροσώπησε τη Γερμανία.

Η Σουηδία φέτος πήγε στη Eurovision με μπαλάντα, ντισκόμπαλα και αισθαντική φωνή!

Με ανεβασμένη και καλοκαιρινή διάθεση οι Twin Twin από τη Γαλλία.

Η παρουσία της Ιταλίας πάλι είχε κάτι από αρχαία Ρώμη. Η Emma φορούσε ένα κοντό λευκό φόρεμα με χρυσές κεντημένες λεπτομέρειες και από πάνω μια άσπρη κάπα με χρυσό κέντημα στον γιακά και ένα επίχρυσο δάφνινο στεφάνι στο κεφάλι.

Φορώντας μια μπλε τουαλέτα σα να βγήκε από παραμύθι εμφανίστηκε η εκπρόσωπος της Σλοβενίας στη σκηνή, ενώ οι Softengine επέλεξαν ένα ροκ-ποπ κομμάτι για να εκπροσωπήσουν τη Φινλανδία.

Με εφέ βροχής και εντυπωσιακό φόρεμα βγήκε στη σκηνή η Ruth Lorenzo για την Ισπανία.

Με σφυρίγματα και εντυπωσιακά εφέ βγήκε στη σκηνή ο εκπρόσωπος της Ελβετίας, την ώρα που έπεφταν «πυροτεχνήματα».

Τραγούδι και χορογραφία για την ενδοοικογενειακή βία από την Ουγγαρία, ενώ το χειροκρότημα κέρδισαν τα δύο αδέρφια από τη Μάλτα.

Οι οικοδεσπότες της Δανίας είχαν μια απλή εμφάνιση, η οποία όμως είχε μερικά στοιχεία που τράβηξαν την προσοχή. Ή αλλιώς ο Basim, το παπιγιόν και το πανό!

Η Ολλανδία μπορεί να ήταν το outsider της φετινής Eurovision, ωστόσο η country μουσική της προκάλεσε αίσθηση. Οι τραγουδιστές στάθηκαν στη σκηνή μπροστά από ένα διπλό μικρόφωνο, ενώ τους χώριζε μια λωρίδα δρόμου!

Η Valentina Monetta από το Σαν Μαρίνο απέδειξε πως έχει πίστη και θέληση, αφού αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη φορά που εκπροσώπησε το Σαν Μαρίνο. Πρώτη όμως με πάνινο κοχύλι!

Last but not least, η Molly Smitten-Downes. Η εκπρόσωπος του Ηνωμένου Βασιλείου, βγήκε στη σκηνή του 59ου διαγωνισμού της Eurovision με έναν ντράμερ, τέσσερις τραγουδιστές για τα φωνητικά και εφέ πύρινης βροχής!

Δείτε τους όλους στο γκάλερι που ακολουθεί!

Διαβάστε ακόμα:

Eurovision 2014: Εντυπωσιακές οι πρώτες συμμετοχές! (photos)

Eurovision 2014: Σε εξέλιξη ο μεγάλος τελικός! (photos)