MEDIA

Θεσσαλονίκη: Σε διάφορα live οι Μπίγαλης, Πωλίνα, Ευριδίκη και Καζούλης

Θεσσαλονίκη: Σε διάφορα live οι Μπίγαλης, Πωλίνα, Ευριδίκη και Καζούλης

Αρκετούς ενδιαφέροντες καλλιτέχνες από το παρελθόν, που όμως καταξιώθηκαν και αντέχουν στο χρόνο θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει το κοινό της Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Παρασκευή 30/5 στις 22:30 ο Κώστας Μπίγαλης και η Πωλίνα εμφανίζονται στο "Eightball" στα Λαδάδικα (Πίνδου 1, προπώληση 7 ευρώ, είσοδος 10), για να ερμηνεύσουν γνωστές τους επιτυχίες που όλοι αγαπήσαμε, αλλά και διασκευές άλλων καλλιτεχνών σε επανεκτελέσεις.

Παράλληλα, η Ευρυδίκη παρουσιάζει ελληνική και ξένη ποπ ροκ σκηνή από το δικό της ξεχωριστό μουσικό κόσμο, σε ένα ταξίδι γεμάτο μελωδίες και δυνατές ερμηνείες. Συγκεκριμένα, θα χαρίσει στο κοινό της τις δημιουργίες της στη «ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ» αύριο Σάββατο 31 Μαϊου (Βαϊου 5, πλατεία Μοριχόβου, Λαδάδικα, Ωρα έναρξης: 22:00, Τηλ κρατήσεων: 2310514514 , Εισιτήριο θεάματος: 7€).

Τέλος, ο Βασίλης Καζούλης, ένας πετυχημένος τραγουδοποιός της ελληνικής ροκ σκηνής με σπάνιες μπαλάντες θα ερμηνεύσει τις επιτυχίες του (όπως "Φανή", "Αν ήσουν άγγελος» κ.α) στη «ΓΑΤΑ» (Νικηφόρου Φωκά 4, Λευκός Πύργος), αύριο Σάββατο 31/5 στις 22.00 (είσοδος με ποτό 10 ευρώ, ρεζερβέ 2315512511).

cityportal.gr

Διαβάστε επίσης: Μουντιάλ 2014: Όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα