MEDIA

Συναυλία των Λ. Μαχαιρίτσα και Π. Μουζουράκη στην Προσοτσάνη Δράμας

Συναυλία των Λ. Μαχαιρίτσα και Π. Μουζουράκη στην Προσοτσάνη Δράμας

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Πάνος Μουζουράκης θα εμφανιστούν σε μια μοναδική συναυλία στο 11ο Εργοστάσιο River Party στην Προσοτσάνη Δράμας, την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου (14/8)!

Στο 3ο χλμ. Προσοτσάνης - Καλής Βρύσης (στις όχθες του ποταμού Αγγίτη), οι δυο ξεχωριστοί καλλιτέχνες της ροκ, ποπ, έντεχνης και εναλλακτικής μουσικής σκηνής θα συνδυάσουν τη μελωδία και τον ηλεκτρικό ήχο με το λυρισμό, αφήνοντας ελεύθερα επί σκηνής συναισθήματα και σκέψεις. Η παλιά και η νέα γενιά «σμίγουν» αρμονικά χαρίζοντας κάτι διαφορετικό και τροφή για σκέψη.

Οι διαχρονικές επιτυχίες του Λαυρέντη όπως τα: «Πεθαίνω για Σένα», «Το καφέ της ξεγνοιασιάς», «Αμερικάνος», «Ο Σουλτάνος της Βαβυλώνας», «Τιτανικός», «Εφάπαξ», «Έτσι & αλλιώς», «Μάτια δίχως λογική» «Έλα ψυχούλα μου», «Διδυμότειχο Blues», «Νότος», «Ένας Τούρκος στο Παρίσι» «Πόσο σε θέλω» κ.α. θα συμπράξουν με εντυπωσιακό τρόπο με τον Πάνο και το «Madame», το «Φίλα με Ακόμα», το «Πώς να την πεις την αγάπη», το «Ο στόχος», που διασκεδάζουν το κοινό με ένα vintage ήχο, σε ρυθμούς Swing και Shuffle. Συμμετέχει ο Ιταλός βιρτουόζος κιθαρίστας Steve Tesser.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σάββατο 16 Αυγούστου θα εμφανιστούν στη σκηνή του Εργοστάσιο River Party οι Locomondo, ενώ τελικά δεν θα συμμετάσχει ο Σωκράτης Μάλαμας, παρά την επιθυμία των διοργανωτών, αφού δεν υπήρχε διαθέσιμη ημερομηνία από τον καλλιτέχνη.

Dramania.gr

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Παρουσιάζεται η ολοκληρωμένη πρόταση για τη δημιουργία δικτύου τραμ