MEDIA

Εκδικάζεται η αγωγή κατά Λυμπέρη

Εκδικάζεται η αγωγή κατά Λυμπέρη

Μετά από δύο αναβολές εκδικάζεται αύριο Τρίτη η αγωγή των εργαζομένων στις εκδόσεις Λυμπέρη για την μη καταβολή των νόμιμων και οφειλόμενων δεδουλευμένων τους.

Για την ίδια ημέρα έχει οριστεί και η εκδίκαση της αγωγής του ΕΤΑΠ ΜΜΕ κατά της Liberis Publications για την οφειλή ασφαλιστικών εισφορών πλέον των 5.000.000 ευρώ. Να σημειωθεί ότι οι οφειλές ανέρχονται στο ποσό των 800.000 ευρώ και αφορούν 200 εργαζόμενους που δεν έλαβαν αποζημιώσεις.

Η Ενωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου με ανακοίνωσή της:
- Καλεί όλους τους υπό ομηρία πρώην εργαζομένους των εκδόσεων ΛΥΜΠΕΡΗ να δώσουν το παρών με πνεύμα επιφυλακής και αγωνιστικής ετοιμότητας στη συγκέντρωση-παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 και ώρα 11.00 στα Δικαστήρια της Πρώην Σχολής Ευελπίδων (κτίριο 8) όπου και θα εκδικαστούν οι αγωγές κατά της «LIBERIS PUBLICATIONS».
- Στέκεται αλληλέγγυα στο πλευρό των δοκιμαζόμενων εργαζόμενων μέχρι την τελική τους δικαίωση και την καθʼ ολοκληρία απόδοση των οφειλόμενων δεδουλευμένων και όλων των νόμιμων αποζημιώσεων.
- Δηλώνει ότι θα αντιμετωπίσει τις όποιες νέες προκλήσεις της εργοδοσίας με σθεναρή και δυναμική αντίδραση τόσο σε συνδικαλιστικό όσο και σε νομικό επίπεδο.