MEDIA

Πράσινο φως για το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Πράσινο φως για το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Ραντεβού για το φθινόπωρο έδωσε το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Η σειρά ξεκίνησε αθόρυβα, αλλά την αγκάλιασε το τηλεοπτικό κοινό, κατάφερε να κάνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και έτσι οι ιθύνοντες του Alpha ήταν λογικό να αποφασίσουν τη συνέχισή της.

«Μετά από μία σεζόν γεμάτη αγάπη, έρωτα, γκρίνια, μικροπαρεξηγήσεις, ζήλειες, νεύρα, αλλά και αστείρευτο χιούμορ η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» κλείνει με ιδιαίτερη επιτυχία τον πρώτο της κύκλο κατακτώντας την πρώτη θέση στην ζώνη προβολής της.

Η σειρά κέρδισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καταγράφοντας μέσο όρο τηλεθέασης 36,5% στο δυναμικό κοινό 15-44 και 29,3% στο σύνολο κοινού. Οι υψηλότερες αποδόσεις ήταν στις γυναίκες ηλικίας 25-34 αφού σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 42%, αλλά και στους άνδρες ηλικίας 35-44 με 34,8%.

Κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, πολλά πρόσωπα πέρασαν από τη ζωή των πρωταγωνιστών αναστατώνοντας την καθημερινότητά τους και έδωσαν αφορμές για περισσότερη μουρμούρα.

Σε ρόλο guest star είδαμε τους: Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Παναγιώτα Βλαντή, Ελένη Γερασιμίδου, Τάσο Γιαννόπουλο, Ευαγγελία Καραπλή, Χρήστο Κοντογιώργη, Δημήτρη Κουρούμπαλη, Έλενα Κρίτα, Αντώνη Λουδάρο, Κατερίνα Λυπηρίδου, Μπέσυ Μάλφα, Νικόλα Μπράβο, Αλέξανδρο Μυλωνά, Νίκη Παλικαράκη, Μάκη Παπαδημητρίου, Έφη Παπαθεοδώρου, Σοφία Παυλίδου, Ιωάννα Πηλιχού, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Τάνια Τρύπη, Θανάση Τσαλταμπάση και Γιώργο Χαλεπλή.
Η Βούλα και ο Μηνάς, η Μαρίνα και ο Ηλίας, η Βάσω και ο Χάρης, ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν και μας υπόσχονται ακόμη περισσότερη... μουρμούρα», αναφέρει η ανακοίνωση του Alpha