MEDIA

Ο Λάκης κατακεραυνώνει κυβέρνηση και εφοπλιστές (vid)

Ο Λάκης κατακεραυνώνει κυβέρνηση και εφοπλιστές (vid)

Χιλιάδες χαρτάκια πλημμύρισαν τη σκηνή του «τσαντιριού» του Λάκη Λαζόπουλου: ήταν τα μνημόνια που έσκιζε επί δύο χρόνια, σελίδα τη σελίδα, μήνα με το μήνα, μέρα με τη μέρα, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.


Την τιμητική της είχε η κυβέρνηση Σαμαρά στο «Αλ Τσαντίρι» της Τρίτης, 22 Οκτωβρίου, με τη σκληρή σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου να καυτηριάζει τα παράλογα της εφαρμοζόμενης πολιτικής, χαρίζοντας πικρά χαμόγελα στους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι καθημερινά «χρεοκοπούν μαζικά».

Ο εμπαιγμός του μοιράσματος της αδικίας στις περιβόητες 100 δόσεις για τα χρέη των φορολογουμένων, η πολυπόθητη ανάπτυξη που όλο καθυστερεί και το φόβητρο του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει αναγορευθεί από την κυβέρνηση ως «πηγή όλων των κακών», πέρασαν από το «κόσκινο» του Λαζόπουλου.

Ξεχωριστή θέση στο τσαντίρι της Τρίτης είχαν, όμως, και οι Έλληνες εφοπλιστές. Λίγα μόλις λεπτά χρειάστηκαν για να ξεγυμνωθούν οι πρωταγωνιστές της τροπολογίας της ντροπής για την «εθελοντική» καταβολή της έκτακτης εισφοράς από τους –ούτως ή άλλως φορο-ελαφρυμένους- εφοπλιστές.

Από το «καστ» του τσαντιριού δεν έλειψαν και οι συνήθεις ύποπτοι Σοφία Βούλτεψη, Θεόδωρος Πάγκαλος και Άδωνις Γεωργιάδης μεταξύ άλλων, οι οποίοι με τα «μαργαριτάρια» τους επιβεβαίωσαν για μία ακόμη φορά ότι η πραγματικότητα ξεπερνάει ακόμα και τα πιο ευφάνταστα σενάρια.

Διαβάστε επίσης:

Στον... πάτο οι εφοπλιστές, στη σέντρα ο Βαρβιτσιώτης (vid)