MEDIA

Υπάρχουν και άλλα βίντεο με απόπειρες εξαγοράς βουλευτών;

Υπάρχουν και άλλα βίντεο με απόπειρες εξαγοράς βουλευτών;

Τη στιγμή που ο ελληνικός λαός έχει πλέον σιχαθεί το πολιτικό σύστημα, παρακολουθώντας με οργή τις εξελίξεις στην υπόθεση Χαϊκάλη - Αποστολόπουλου και όχι μόνο, νέα βόμβα στα σαθρά θεμέλια της πολιτικής ζωής του τόπου, βάζει το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της κυριακάτικης Kontra News.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα, η υπόθεση Χαϊκάλη δεν είναι η μοναδική που αφορά σε απόπειρα χρηματισμού βουλευτή για να αποστατήσει και να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Σε 20 βουλευτές έγιναν προτάσεις εξαγοράς και υπάρχουν βίντεο» είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της Kontra News, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι προσφέρονται 2 έως 3 εκατομμύρια ευρώ σε κάθε βουλευτή για να αποστατήσει και την εφημερίδα να καλεί τους βουλευτές που τους έγιναν προτάσεις για εξαγορά να βγουν αμέσως και να μιλήσουν, γιατί όταν θα αποκαλυφθούν τα βίντεο θα βρεθούν κατηγορούμενοι για κακούργημα.

Η υπόθεση Χαϊκάλη - Αποστολόπουλου «φιγουράρει» στις πρώτες σελίδες και άλλων κυριακάτικων εφημερίδων που καταγράφουν το σκηνικό στο οποίο έχει «στηθεί» το πολιτικό παιχνίδι, προκειμένου να οδηγηθεί η χώρα στις κάλπες.

«Σκηνικό στην ομίχλη με φόντο κάλπες στις 25 Ιανουαρίου» γράφει το Εθνος της Κυριακής και σημειώνει: «Ποιοι προωθούν κυβέρνηση ειδικού σκοπού - Βέτο από Σαμαρά και Τσίπρα». Για την υπόθεση Χαϊκάλη το Εθνος αναφέρει: «Ο άγνωστος Γ. Αποστολόπουλος: Από την αυλή του Γιώργου στον Σαμαρά και μετά στον Καμμένο. Κόλαση για την ψήφο των ανεξάρτητων. Ερωτήματα και κενά στο επίμαχο DVD. Οι καταγγελίες, οι συναντήσεις του Χαϊκάλη στο Plaza και η μονταζιέρα του Λάκη Λαζόπουλου».

Το Βήμα της Κυριακής, βαφτίζει ως... Χαϊκάλης Gate την υπόθεση και τονίζει στο κεντρικό του θέμα: «Η Ελλάδα πνίγεται στη λάσπη και στην παρακμή. Ολοταχώς προς τις κάλπες σε συνθήκες ανελέητης σύγκρουσης. Οι καταγγελίες για χρηματισμούς καίνε την προεδρική εκλογή».

Τέλος, το Πρώτο Θέμα σημειώνει πως: «Μας πάνε βρώμικα σε κάλπες με ένα στημένο βίντεο» και κυκλοφορεί με κεντρικό τίτλο: «Απ' τα πάμπερς του '89 στα τάπερ* του Χαϊκάλη. Ποιος έστησε ποιον; Ο ένας έγραφε τον άλλον και όλους μαζί κλιμάκια της ΕΥΠ...». Οσο για τον Γιώργο Αποστολόπουλο η εφημερίδα γράφει: «Γιώργος Αποστολόπουλος ο νταραβεριτζής. Πούλαγε μια ζωή αέρα κοπανιστό από Κόκκαλη έως Λαυρεντιάδη».

Ολοφάνερο είναι πως ο κυριακάτικος Τύπος αντιμετωπίζει από διαφορετική σκοπιά την υπόθεση της καταγγελίας Χαϊκάλη και των ραγδαίων εξελίξεων που αυτή έχει προκαλέσει.

Αυτό που δεν αλλάζει, απ' όποια σκοπιά και αν επιχειρήσει να κοιτάξει κανείς αυτή τη σκοτεινή ιστορία είναι ο αποτροπιασμός που προκαλεί στον ελληνικό λαό.

Αποτροπιασμός για εκείνους που θεωρούν ότι μπορούν να ελέγχουν τα πάντα και κυρίως να καθορίζουν με τη δύναμη του χρήματος τη ζωή των Ελλήνων...

Διαβάστε ακόμα...

Η αντίδραση του Πάνου Καμμένου.

Σχετικές ειδήσεις