MEDIA

Top Bomber Φεβρουαρίου: Κερδίστε μια δωροεπιταγή 100 ευρώ από το Femall.gr

Top Bomber Φεβρουαρίου: Κερδίστε μια δωροεπιταγή 100 ευρώ από το Femall.gr

O Billy Nikolaoy είναι o τρίτος μεγάλος νικητής του διαγωνισμού Top Bomber, καθώς τερμάτισε στην πρώτη θέση της... κούρσας του Ιανουαρίου.

Με το νέο Newsbomb.gr η διαδραστικότητα ανταμείβεται και ο Βασίλης Νικολάου, διαγωνιζόμενος με το Facebook προφίλ (Billy Nikolaou) συγκέντρωσε 11563 πόντους, κάνοντας like στο Facebook και retweet στο Twitter.

Και ως μεγάλος νικητής Ιανουαρίου επιβραβεύεται κερδίζοντας ένα εντυπωσιακό Vodafone Smart Tab 4.

Από τις 2 Φεβρουαρίου ξεκίνησε ο νέος διαγωνισμός. Τα... κοντέρ μηδένισαν και έχετε όλοι τη δυνατότητα να διεκδικήσετε ένα ακόμη εντυπωσιακό δώρο.

Για τον Φεβρουάριο, το Newsbomb.gr προσφέρει στον Top Bomber το κορυφαίο Beauty e-shopping δώρο που έχετε φανταστεί ποτέ! Μια δωροεπιταγή των 100€ από το Femall.gr και το OTCpharmacy.gr περιμένουν τον πιο δραστήριο και social Top Bomber!

Στο Femall.gr θα βρείτε μια πλούσια γκάμα από αυθεντικά προϊόντα καθώς και όλα τα αγαπημένα σας brands για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά, μακιγιάζ, αρώματα, αξεσουάρ, προϊόντα για το παιδί και τη μητέρα αλλά και φροντίδα ειδικά για τον άνδρα.

Το ΟTCpharmacy.gr είναι ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό φαρμακείο με μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως συμπληρώματα διατροφής, δερμοκαλλυντικά, βρεφικά και παιδικά προϊόντα, διαγνωστικά και πολλά άλλα.

Διαβάστε τα αγαπημένα σας θέματα, κοινοποιήστε τα και μπείτε στον... αγώνα για να είστε ο Top Bomber του Φεβρουαρίου.

Για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες και να ξεκινήσετε τη... δράση πατήστε ΕΔΩ.

Σχετικές ειδήσεις