MEDIA

H πρώτη ταινία Star Wars θα είναι πάντα η αγαπημένη μας

H πρώτη ταινία Star Wars θα είναι πάντα η αγαπημένη μας

Όσο και να μας έχουν ενθουσιάσει οι επόμενες ταινίες, η πρώτη ταινία της σειράς του Τζορτζ Λούκας παραμένει η αγαπημένη μας. Ο λόγος; Μας παρουσίασε ένα ολόκληρο σύμπαν, δημιούργησε έναν κόσμο φαντασίας, μας έδωσε την ευκαιρία να ονειρευτούμε.

Όταν ο Λούκας άρχισε να γράφει το 1973 δεν υπήρχε τίποτα μπροστά σου. Μόνο ένα λευκό χαρτί. Έπρεπε να δημιουργήσει έναν ολόκληρο κόσμο, να εφεύρει ονομασίες, να φτιάξει τόπους που δεν υπήρχαν πουθενά παρά μόνο στη φαντασία. Όπως έχει πει ο ίδιος δούλευε 8 ώρες την ημέρα, 5 μέρες την εβδομάδα για να δημιουργήσει τον κόσμο ξανά από την αρχή. Αυτό που δεν είναι γνωστό στους περισσότερους είναι ότι υπάρχει θεματικό παράλληλο στην ιστορία του Λούκας με το φιλμ του Ακίρα Κουροσάβα The Hidden Fortress.

Οι κόσμοι στους οποίους μας εισήγαγε ο Λούκας φυσικά και έχουν την πηγή τους στα κόμιξ. Μυθικά πλάσματα, με ικανότητες και αδυναμίες διαφορετικές από το ανθρώπινο είδος παρευλάνουν στην οθόνη. Τα δύο ρομπότ της ταινίας θα είναι για πάντα τα αγαπημένα μας.

Τώρα, δείτε αποκλειστικά στα κανάλια Νovacinema και στο ειδικό κανάλι Nova Star Wars HD και τις 6 ταινίες Star Wars!

Αποκτώντας τον αποκωδικοποιητή Novabox+ μπορείτε να δείτε ό,τι θέλετε και κυρίως όποτε θέλετε. Ο νέος αποκωδικοποιητής σας δίνει τη δυνατότητα να γράφετε τις ταινίες και άρα να δημιουργείτε την προσωπική σας ταινιοθήκη.

Επιπλέον μπορείτε να παρακολουθήσετε όποτε θέλετε την ταινία που προβάλλεται χωρίς να σας περιορίζει η ώρα μετάδοσής της.

Από τις Aπό τις 4 Μαϊου και μέχρι τις 31 του ίδιου μήνα το Nova Star Wars HD μεταδίδει όλες τις ταινίες Star Wars και σας στέλνει σε καινούργιους Γαλαξίες.

Το πρόγραμμα μεταδόσεων έχει ως εξής:

Δευτέρα 4 έως Κυριακή 9/5:
Κάθε βράδυ στις 21:30 μια ταινία Star Wars (και σε επάληψη το επόμενο απόγευμα)

• Kάθε Σαββατοκύριακο (16-17/5, 23-24/5 & 30-31/5): Οι 6 ταινίες Star Wars σε νέα προβολή (2 ταινίες κάθε Σάββατοκύριακο)
• 11-15/5 • 18-22/5 & 25-29/5

Από τις 17:00 έως το βράδυ με making of ταινιών Star Wars

Σχετικές ειδήσεις