MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (18/12/2015) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (18/12/2015) πρωτοσέλιδα

Το φιάσκο με το «παράλληλο πρόγραμμα» της κυβέρνησης με αναφορές του τύπου... «ο Τσίπρας... έσκισε το παράλληλο πρόγραμμα» αναλύεται διεξοδικά στον σημερινό πολιτικό τύπο.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οσον αφορά το πραγματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες δανειολήπτες δόθηκαν οι προϋποθέσεις από την Τράπεζα της Ελλάδος τα κριτήρια και το ύψος της μηνιαίας καταβολής ανά δανειολήπτη όσον αφορά τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια. Οι δαπάνες διαβίωσης και το εισόδημα θα καθορίζουν το ύψος της πληρωμής. Λόγω της επικαιρότητας με χαμηλότερους τόνους αντιμετωπίζονται από τον Τύπο οι εκλογές στη ΝΔ την Κυριακή, που δίνουν «ρόλο» στον Κώστα Καραμανλή, στη διαμόρφωση του κλίματος.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Ο οικονομικός τύπος στη θεματολογία του περιλάμβάνει τις δηλώσεις Αλεξιάδη για τον ΕΝΦΙΑ και πώς θα υπολογίζεται... στο μέλλον, φυσικά το τοπίο στα δάνεια και ο τρόπος που θα υπολογίζεται η δόση με βάση την απόφαση της ΤτΕ. τα μηνύματα των Θεσμών δεν λείπουν και σε αυτό το πλαίσιο αναπτύσσονται οι προθέσεις και το παρασκήνιο με τη Δευτέρα να είναι καταλητική για τη δόση του 1 δισ. Η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά τελευταία μέρα της εβδομάδας εξακολουθεί να επηρεάζεται από τις κινήσεις των τραπεζών επί πεδίου ανακεφαλαιοποίησης.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις