MEDIA

Το «Μπρούσκο» μεθάει... χιλιάδες τηλεθεάτες εκτός Ελλάδας

Το «Μπρούσκο» μεθάει... χιλιάδες τηλεθεάτες εκτός Ελλάδας

Η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο»,που καθηλώνει τα τελευταία 3 χρόνια εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές σε Ελλάδα και Κύπρο - σημειώνοντας συνεχόμενα ρεκόρ τηλεθεάσεων - γνωρίζει διεθνή απήχηση και επιτυχία, με την απόκτηση των δικαιωμάτων προβολής της από δεκάδες τηλεοπτικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο.

Το «Μπρούσκο» αυτή τη στιγμή, προβάλλεται σε περισσότερες από 40 χώρες στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή, στην Ασία και στη Λατινική Αμερική κατακτώντας διεθνή δημοσιότητα και αναγνώριση. Η Ουκρανία, η Εσθονία, η Σλοβενία, το Ισραήλ, η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Αργεντινή, η Κολομβία, το Περού, η Ουρουγουάη, το Μεξικό, η Βενεζουέλα, ο Παναμάς και η Χιλή είναι μερικές μόνο από τις χώρες που προβάλλουν την σειρά, ενώ γίνονται συζητήσεις και για την μεταπώληση των δικαιωμάτων προβολής της σειράς σε άλλες χώρες.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δικαιώνει απόλυτα τη στρατηγικήεπιλογή του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, να επενδύει και να αναπτύσσει εγχώρια τηλεοπτικά formats που έχουνδυνατότητες εμπορικής εκμετάλλευσης και προβολής,πέραν των ελληνικών συνόρων δίνοντας τους έτσι πρόσθετη αξία. Τη σειρά σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο Ανδρέας Γεωργίου σε σενάριο ΒάναςΔημητρίου. Το «Μπρούσκο» επιστρέφει το φθινόπωρο στον ΑΝΤ1 μετον 4ο κύκλο του.

Σχετικές ειδήσεις