«Μαύρο» στο «Ε»: Ποιο είναι το κανάλι που τέθηκε εκτός διαγωνισμού

Νewsbomb

«Μαύρο» στο «Ε»: Ποιο είναι το κανάλι που τέθηκε εκτός διαγωνισμού

Μετά από 3 χρόνια λειτουργίας πέφτουν τίτλοι τέλους στο κανάλι του Περιστερίου. 

Το κανάλι τέθηκε εκτός διαγωνισμού καθώς ο ιδιοκτήτης του κατέθεσε εγγυητική επιστολή 36 ημερών από τράπεζα του Χονγκ Κόνγκ, ενώ η προκήρυξη αναφέρει ρητά ότι θα πρέπει να ισχύει για ένα έτος.

Το Epsilon Tv έστειλε το σήμα του στον τηλεοπτικό αέρα της χώρας στις 11 Σεπτεμβρίου του 2013. Έχει πάνω από 120 ιδιόκτητα κέντρα εκπομπής, που καλύπτουν το 99% του πληθυσμού της χώρας.

Το πρόγραμμα μεταδίδεται επίσης επίγεια ψηφιακά, μέσα από τις συχνότητες της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης (DIGEA), η οποία καλύπτει ήδη πάνω από 6 εκατ. τηλεθεατές.

Επιπλέον, το τηλεοπτικό πρόγραμμα μεταδίδεται μέσα από τις δύο συνδρομητικές υπηρεσίες που λειτουργούν στη χώρα μας, τη Nova (δορυφορικά-DTH) και τον ΟΤΕ TV (δορυφορικά-DTH και μέσω IPTV), σε περίπου 650.000 συνδρομητές.

Το Ε- International εκπέμπει με 24-ωρο ελληνικό πρόγραμμα, σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Νότια Αφρική μέσω δορυφόρου. Στη Βόρεια Αμερική (ΗΠΑ & Καναδάς), το πρόγραμμα μεταδίδεται επίσης σε συνδρομητές μπουκέτων Ελληνικών καναλιών καθώς και των δικτύων My Cosmos και το New Greek tv.

Στην Κύπρο, οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθούν τις ελληνικές εκπομπές του EPSILONTV μέσω του τηλεοπτικού σταθμού πανκύπριας εμβέλειας EPSILON TV – ENTERTAINMENT CYPRUS TELEVISION που προβάλλει πολλές από τις τηλεοπτικές παραγωγές του EPSILON TV Ελλάδος, αλλά και αρκετές, δικές του, κυπριακές παραγωγές. Το πρόγραμμα του σταθμού περιλαμβάνει ενημέρωση και ψυχαγωγία με δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές, Κυπριακές, Ελλαδικές και ξένες σειρές, ταινίες, τηλεπαιχνίδια και πολλά άλλα.

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του το EPSILON TV πρωτοπόρο στον τεχνολογικό τομέα καθώς εξέπεμψε στερεοφωνικά . Ήδη όλες οι ελληνικές εκπομπές, όπως επίσης και τα δελτία ειδήσεων, παράγονται και μεταδίδονται σε format 16:9. Σε αυτό το πιο πλούσιο format, με 30% μεγαλύτερη εικόνα, που εκμεταλλεύεται όλο το μέγεθος των σύγχρονων τηλεοράσεων, χωρίς να παραμορφώνει την εικόνα, μεταδίδονται και όλο το πρόγραμμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved