MEDIA

Τι θα έκανες αν σου έδιναν 500 ευρώ μετρητά;

Τι θα έκανες αν σου έδιναν 500 ευρώ μετρητά;

Στα αθλητικά «φυσάω» ή τουλάχιστον «φυσούσα» πριν με φάνε οι πολιτοκοοικονομικές εξελίξεις αυτής της χώρας, στα gossip, δεν μου ξέφευγε δεσμός και εγκυμοσύνη (κάποτε τουλάχιστον), ήμουν, λοιπόν, έτοιμη να δοκιμάσω την τύχη μου στο ανανεωμένοQuizbomb.

Της Νεφέλης Σκαρλίδου

Μπαίνω στο quizbomb.newsbomb.gr πατάω «Παίξε τώρα δωρεάν», λαμβάνω έναν κωδικό στο κινητό μου και ετοιμάζομαι να παίξω δωρεάν το πρώτο μου Quiz.

Στόχος μου το iPhone 7, βλέπετε από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε το νέο iPhone αποφάσισα ότι θα ταίριαζε τέλεια με μία ασπρόμαυρη θήκη που συνάντησα τυχαία σε ένα site. Αν, όμως, φάω την σκόνη κάποιου «φυτού» στα αθλητικά και στις lifestyle ερωτήσεις, τα 500 ευρώ του δεύτερου επάθλου δεν είναι και άσχημα.

Το μόνο που έχω να κάνω, ώστε να μου «χαμογελάσει» η τύχη είναι να προσηλωθώ στις ερωτήσεις και να κάνω όσο πιο γρήγορα μπορώ, γιατί αυτό που μετράει στο Quizbomb είναι το αποτέλεσμα των σωστών απαντήσεων. Αυτό σημαίνει πως μπορώ να κερδίσω ακόμα και με την πρώτη φορά που συμμετέχω... δωρεάν μάλιστα!

Και τότε έρχεται... εκείνη η μαγική στιγμή, που αν και κρατά δευτερόλεπτα, εσύ προλαβαίνεις να αγοράσεις ένα αεροπορικό εισιτήριο για την Ινδία, να γεμίσεις πέντε καλάθια super market, να αποκτήσεις την τσάντα που έχεις βάλει στο μάτι εδώ και καιρό (απλησίαστη εννοείται) και να πάρεις μέσα από τα χέρια της Sarah Jessica Parker το τελευταίο ζευγάρι παπούτσια συλλεκτικής σειράς διάσημου οίκου μόδας. Εκείνη ακριβώς την ώρα που στέκεσαι χαρούμενη μπροστά στο ταμείο (νοητά πάντα μιλάμε)... συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις βάλει καν τον κωδικό για τη δωρεάν συμμετοχή που δικαιούσαι στο Quizbomb!

Ε, τι περιμένουμε... Ας μπούμε να παίξουμε τώρα!

Σχετικές ειδήσεις