MEDIA

Αποκάλυψη για Survivor: Όλη η αλήθεια για την αλλαγή των ομάδων - Ο «Διάσημος» που... εξοστρακίζεται

Αποκάλυψη για Survivor: Όλη η αλήθεια για την αλλαγή των ομάδων - Ο «Διάσημος» που... εξοστρακίζεται

Survivor: Τεράστιες ανατροπές έρχονται στο αποψινό (03/04/2017) επεισόδιο του Survivor.

Μια... πρώτη γεύση για τις αλλαγές που θα δούμε έδωσε πριν λίγα 24ωρα η Διευθύντρια Προγράμματος του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Όπως αποκάλυψε, μετά το τροχαίο της ομάδας των «Μαχητών» και την αναγκαστική αποχώρηση της Ειρήνης Κολιδά και τον τραυματισμό του Μάριου Ιωαννίδη, πάρθηκε η απόφαση να γίνει ανακατανομή των ομάδων.

«Δεν θα μπουν καινούριοι παίκτες μέσα. Λογικό είναι ότι ίσως να γίνει μια ανακατανομή των ομάδων. Είναι σημαντική αλλαγή, αλλά δεν γίνεται να έχουν καινούριους παίκτες μέσα. Πρώτον γιατί οι καινούριοι θα είναι ξεκούραστοι και φαγωμένοι και δεύτερον γιατί θα τους πουν όλο το feedback από την Ελλάδα. Το παιχνίδι έχει μπει στην κανονικότητα του και προχωράμε κανονικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, λοιπόν, για να επέλθει ξανά η ισορροπία στην ομάδα των «Μαχητών» πράγματι θα υπάρξει μετακίνηση από την ομάδα των «Διασήμων».

Οι ίδιες πληροφορίες, κάνουν λόγο - παρά όσα διαρρέονται - ότι ένας μόλις παίκτης των «Διασήμων» θα μετακινηθεί στην αντίπαλη ομάδα.

Και μπορεί το μυαλό όλων να πηγαίνει στον Γιώργο Αγγελόπουλο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει!

Ο παίκτης που θα μετακινηθεί είναι πράγματι άνδρας, αλλά δεν είναι ο Ντάνος!

Σχετικές ειδήσεις