NEWSBOMB

Χαμός στο Survivor: Άγρια κόντρα για τη μετακίνηση Διάσημων στους Μαχητές

Χαμός στο Survivor: Άγρια κόντρα για τη μετακίνηση Διάσημων στους Μαχητές

Ανατροπή των πάντων και αναταραχή στα δύο “στρατόπεδων. Το τροχαίο ατύχημα που υπέστησαν οι «Μαχητές» άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού. Το σοκ των παικτών και των δύο ομάδων ήταν τεράστιο ενώ το κλίμα ήταν συναισθηματικά φορτισμένο μετά την αναγκαστική αποχώρηση της Ειρήνης Κολιδά.

Οι ιατρικές γνωματεύσεις καθιστούν δυνατή την επιστροφή των παικτών στην καθημερινότητά τους και σταδιακά το παιχνίδι επιστρέφει στην κανονικότητα.

Οι ισορροπίες ωστόσο έχουν αλλάξει δραματικά, μια και οι απώλειες των Μαχητών είναι πολλές και η αριθμητική υπεροχή των Διάσημων σημαντική για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Το ενδεχόμενο να μπουν νέοι παίχτες αποκλείστηκε καθώς θα ήταν πολύ πιο ξεκούραστοί και φυσικά πιο... χορτάτοι από τους υπάρχοντες που είναι ήδη πολύ καταβεβλημένοι.

Έτσι πίστευαν στο κανάλι, ότι το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει ένα σοβαρό ενδιαφέρον για τους φανατικούς του Survivor. Έλα όμως, που οι Τούρκοι, που έχουν και τα δικαιώματα, είχαν άλλη άποψη... Ξεκαθάρισαν λοιπόν στο κανάλι πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί καθώς θα αλλοιώσει το παιχνίδι.

Ο ΣΚΑΙ υποχώρησε και έτσι δεν πρόκειται να γίνει καμία μεταβολή στα πρόσωπα των ομάδων.

Σχετικές ειδήσεις