MEDIA

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Πώς ο «τρελός Κύπριος» έγινε ένα από τα μεγάλα φαβορί του Survivor

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Πώς ο «τρελός Κύπριος» έγινε ένα από τα μεγάλα φαβορί του Survivor

Survivor | Τελικός: Αν κάτι διακρίνει τον «Μαχητή», Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη είναι η αγωνιστικότητά του, τόσο στο στίβο μάχης όσο και στη ζωή. Ο «τρελός Κύπριος» απέδειξε μέσα από την πορεία του στο Survivor ότι το προσωνύμιο «Μαχητής» θα τον συνοδεύει σε ολόκληρη του ζωή και όχι άδικα.

Πεισματάρης, δυναμικός και κάποιες φορές αιχμηρός στα σχόλιά του, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης επιβίωσε επί 5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο και πριν λίγες ημέρες επέστρεψε στην Αθήνα μετά από πολλές... φουρτούνες και δυσκολίες για να διεκδικήσει τις 100.000 ευρώ στον τελικό του Survivor.

merios

«Πραγματικά είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι σε αυτό το σημείο. Να ευχηθώ στα παιδιά καλή επιτυχία. Νιώθουμε όλοι νικητές. Είμαστε νικητές. Νιώθουμε νικητές για το Survivor. Πραγματικοί νικητές θα γίνουμε όταν θα βγούμε έξω στη ζωή και κάνουμε καλά πράγματα για το σύνολο. Τότε θα μπορούμε να πούμε ότι είμαστε νικητές της ζωής», ήταν τα λόγια του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος του χθεσινού ημιτελικού. Ο Κύπριος παίκτης έχει κάθε λόγο να νιώθει νικητής, αφού ακόμα και το σοκαριστικό ατύχημα που είχαν οι παίκτες της μπλε ομάδα δεν κατάφερε να τον κρατήσει μακριά από τον αγωνιστικό στίβο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τον τελικό του Survivor

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του

Ο «τρελός Κύπριος», προσωνύμιο που του προσέδωσαν οι συμπαίκτες του και ο Σάκης Τανιμανίδης για τον τρόπο που αγωνιζόταν, παρά το σοβαρό τραυματισμό του στο σοκαριστικό ατύχημα με το βανάκι των «Μαχητών» κατά την επιστροφή τους στην παραλία γύρισε πολύ σύντομα στην αγαπημένη του παραλία και στο παιχνίδι. Με την κλείδα του σπασμένη, ο 30χρονος εκπαιδευτής καταδύσεων αγωνίστηκε και πάλι μετά από 15 μέρες κλεισμένος στο νοσοκομείο.

«Το Survivor για εμένα θα είναι μία εμπειρία ζωής, η οποία σίγουρα θα μείνει αξέχαστη και είναι και μια αποτοξίνωση από την καθημερινότητα. Ο λόγος που πάω στο Survivor είναι για την εμπειρία σίγουρα και για το έπαθλο», είχε δηλώσει λίγο πριν μπει στο reality και έδειξε ότι θα μαχόταν μέχρι τέλους για αυτή την εμπειρία.

Το αιχμηρό του χιούμορ

Ο Κύπριος από τις πρώτες κιόλας μέρες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο τα έλεγε έξω από τα δόντια, χωρίς να νοιάζεται για τις κάμερες και για το προφίλ που θα πλάσαρε στο τηλεοπτικό κοινό. Άλλωστε ποιος θα ξεχάσει την ατάκα που είχε πει για τον τρόπο που αγωνιζόταν η Λάουρα Νάργες από την αντίπαλη ομάδα.

Το ζεϊμπέκικο και το τραγούδι για τα κατορθώματά του

Από τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο ήταν το ζεϊμπέκικο που χόρεψε μετά τις ελληνοτουρκικές μάχες, στο πάρτι των δύο ομάδων κατά των επεισοδίων για το Survivor Ελλάδα - Τουρκία. Έλληνες και Τούρκοι έφαγαν και γλέντησαν με τα τραγούδια του Φαίδωνα και ο Μάριος Πρίαμος αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του και την τουρκική ομάδα όταν χόρεψε ζεϊμπέκικο.

Ωστόσο, μετά τον Μάνατζερ Ράγκπι, τον Ντάνο και τον Σπαλιάρα, και ο τρελός Κύπριος απέκτησε το δικό του τραγούδι, που φυσικά έγινε viral.

Πώς πέρασε στον τελικό

Στο προτελευταίο αγώνισμα στον Άγιο Δομίνικο, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης κατέκτησε την ασυλία και πέρασε απευθείας στον ημιτελικό μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλου που κέρδισε την ασυλία στο τελευταίο αγώνισμα. Μαζί τους στον ημιτελικό ήταν και ο Κωνσταντίνος Βασάλος που επικράτησε του Κώστα Αναγνωστόπουλου στον προημιτελικό.

Μάχη Μάριου vs Ντάνου

Στον ημιτελικό, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε τα ονόματα των δύο παικτών που περνούν στον τελικό, μετά την ψηφοφορία του κοινού. Το πρώτο όνομα ήταν του τρελού Κύπριου, όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του, ακολούθησαν έντονοι πανηγυρισμοί, τόσο από τον ίδιο τον παίκτη, όσο και από τους παίκτες και των δύο ομάδων.

«Νιώθω πραγματικά περήφανος, είμαι πάρα πολύ καλά. Μέσα από πάρα πολλή προσπάθεια και κόπο κατάφερα να φτάσω στον τελικό», ήταν τα πρώτα λόγια του πρώτου νικητή που πήρε το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό.

Σε λίγη ώρα θα μάθουμε αν ο τρελός Κύπριος θα είναι ο απόλυτος Survivor!

Σχετικές ειδήσεις