MEDIA

Nomads: Διέρρευσαν τα ονόματα των διασήμων του reality του ANT1

Nomads: Διέρρευσαν τα ονόματα των διασήμων του reality του ANT1

Στα ονόματα που θα συμμετέχουν στο reality επιβίωσης «Nomads» προσπαθούν να καταλήξουν οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», τα ονόματα που είναι πολύ κοντά στο να υπογράψουν για τη συμμετοχή τους προέρχονται κυρίως από το χώρο της τηλεόρασης, αλλά και του μόντελινγκ.

Το μεγάλο ενδιαφέρον εστιάζεται στο κομμάτι των διασήμων. Στην περίπτωση αυτή ακούγονται πολλά ονόματα, όπως εκείνο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Πολύ κοντά σε συμφωνία φαίνεται πως είναι και ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ενώ την ίδια ώρα έχουν ακουστεί τα ονόματα των Δημήτρη Αλεξάνδρου, Γιώργου Μανίκα και Διονύση Αλέρτα.

Οι υπεύθυνοι, όμως, θέλουν να βάλουν στο reality και έναν απρόβλεπτο χαρακτήρα, και για το ρόλο αυτό φαίνεται πως έχουν υπόψιν τους τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Την ίδια ώρα, έχουν ακουστεί τα ονόματα της Μάγκυς Χαραλαμπίδου, της Άρτεμις Αστεριάδη, της Έλενας Γαλύφα, καθώς και της Ευαγγελίας Τσιορλίδα.

Στη δεύτερη ομάδα - των ημι- διασήμων - στην οποία θα ανήκουν λιγότερο γνωστοί παίκτες έχουν ακουστεί τα ονόματα της Γωγώς Γαρυφάλλου, του Πρόδρομου από το Big Brother, του Ηλία Βαλάση, καθώς και της Άσπας Τσίνα.

Η τρίτη ομάδα - των Μαχητών - θα προκύψει μετά από casting.

Παρουσιαστής θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος και θα παραμείνει στις Φιλιππίνες για περίπου τρεισήμισι μήνες, όσο δηλαδή θα διαρκέσει το παιχνίδι.