MEDIA

Η βίλα των... οργίων στο Νάυπλιο και το νεο reality που θα καθηλώσει τους Έλληνες τηλεθεατές

Η βίλα των... οργίων στο Νάυπλιο και το νεο reality που θα καθηλώσει τους Έλληνες τηλεθεατές

Tέσσερα ζευγάρια κλεισμένα σε μια βίλα είναι το νέο σκηνικό που αναμένεται να σπάσει ταμεία στην ελληνική τηλεόραση - Η βίλα που θα γίνουν τα γυρίσματα έχει ήδη βρεθεί.

Ο ερωτικός πειρασμός πρωταγωνιστεί σε ελληνικό reality που έρχεται με τον τίτλο: «Το παιχνίδι της αγάπης» ή «Τhe Game of Love», όπως το ονομάζουν στο εξωτερικό.

love 1

To reality show βρίσκεται στα σκαριά από το Μακεδονία ΤV και αναμένεται να προκαλέσει... σάλο, κα¬θώς στις Ιένες βερσιόν του τα ερωτικά φιλιά -ακόμη και μεταξύ γυναικών

Το κόνσεπτ αφορά τέσσερα ζευγάρια που βάζουν τον ερωτά τους σε δοκιμασία με σκοπό να κερδίσουν το έπαθλο του παιχνιδιού, ένα ποσό που αναμένεται να αγγίξει τα 50.000 ευρώ.

swingers

Τα ζευγάρια καλούνται να συμβιώσουν για έναν μήνα μέσα σε μια βίλα με πολλούς πειρασμους, δοκιμάζοντας έτσι την πίστη τους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα θα γίνουν σε μια βίλα στο Ναύπλιο και η εκπομπή αναμένεται να μπει στον προγραμματισμό του καναλιού από το δεύτερο μισό της σεζόν.

Υστερα από πολλή σκέψη και αρκετό ψάξιμο, οι υπεύθυνοι του θεσσαλονικιώτικου καναλιού καταστάλαξαν στο γαλλικό consept που προβλήθηκε από το κανάλι ΝRJ12 και το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία.

x240 e x

Όπως γράφει η Espresso, στη γαλλική εκδοχή του παιχνιδιού εκτός από φλερτ, που ήταν αρχικά το ζητούμενο, υπήρξαν και πολλά σέξι περιστατικά, με... καυτά φιλιά ακόμη και μεταξύ γυναικών και ερωτικά χάδια στα πιο απόκρυφα σημεία του κορμιού ανάμεσα στους μέχρι χθες άγνωστους μεταξύ τους συμμετέχοντες, τα οποία κατάφεραν να ξεσηκώσουν την οργή των συντρόφων, αλλά και τις φαντασιώσεις των τηλεθεατών!

Κάθε εβδομάδα θα υπάρχει και μία αποχώρηση, αφού οι παίκτες καλούνται να ψηφίζουν εκείνους που υποψιάζονται ότι έχουν σχέση, , με στόχο να τους θέσουν εκτός παιχνιδιού.

Αν κάποιο από τα ζευγάρια καταφέρει και μείνει στον τελικό,τότε θα είναι αυτό που θα κερδίσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.